Suunnittelu ja koulutus

Huolellinen markkinointisuunnittelu auttaa kustannustehokkaan, kohdennetun ja tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisessa. Tarjoamme myös koulutuksia, joiden avulla voit kartuttaa osaamistasi ja edesauttaa tavoitteiden saavuttamista.

AVAINSANAT:   

Suunnittelun lähtökohta on, että sinä määrittelet tarpeen ja me pohdimme, kuinka tavoitamme kohdeyleisösi nopeasti sekä kattavasti. Mietimme myös, mitä heille tulisi sanoa ja muotoilemme viestisi sekä ajamme sen kanavasta riippumatta mihin tahansa formaattiin.

Suunnittelu tuo säästöä markkinoinnin kustannuksiin

Suunnitelmallisuudella saavutat säästöä markkinointikustannuksissa. Kun markkinointisi on suunnitelmallista, voimme myös mitata helpommin, kehittyykö se toivottuun suuntaan. Kumppaninasi pidämme aina huolta kolmesta asiasta: johdonmukaisuudesta eli siitä, että mainonta on brändisi mukaista kaikissa kanavissa, merkityksellisyydestä eli siitä, että mainonta koskettaa asiakastasi ja jatkuvuudesta eli siitä, että viestisi menee läpi halutussa kanavassa ja tavoittaa asiakkaasi.

Kaupallistamisstrategian luominen avaa useille toimijoille kokonaan uuden tulovirran, joka lisää kokonaismyyntiä uhkaamatta olemassa olevaa liiketoimintaa. Tavoitteenamme on kaupallistaa verkkopalvelusi reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla.

Markkinoinnin koulutukset kartuttavat osaamistasi

Järjestämme yrityksille laajasti erilaisia digitaalisen markkinoinnin sekä sisällöntuotannon koulutuksia ja työpajoja. Koulutustemme avulla kartutat osaamistasi ja saat inspiraatiota tekemiseen, mitkä puolestaan edesauttavat markkinoinnille asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Workshopit ja koulutukset räätälöidään aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Lue lisää suunnittelu- ja koulutuspalveluistamme

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme