Liiketoiminta uudelle tasolle tekemällä oikeita asioita

Suunnittelu ja koulutus

Valjastetaan mainosbudjetit tuottamaan optimihyötyä

Suunnittelun lähtökohta on, että sinä määrittelet tarpeen ja me pohdimme, kuinka saamme asiakkaasi nopeasti ja kattavasti kiinni sekä mietimme, mitä heille tulisi sanoa. Muotoilemme viestisi ja ajamme sen kanavasta riippumatta mihin tahansa formaattiiin.

Suunnitelmallisuudella saavutat säästöä markkinointikustannuksissa. Kun markkinointisi on suunnitelmallista, voimme myös mitata helpommin, kehittyykö se toivottuun suuntaan. Kumppaninasi pidämme aina huolta kolmesta asiasta: johdonmukaisuudesta eli siitä, että mainonta on brändisi mukaista kaikissa kanavissa, merkityksellisyydestä eli siitä, että mainonta koskettaa asiakastasi ja jatkuvuudesta eli siitä, että viestisi menee läpi halutussa kanavassa ja tavoittaa asiakkaasi.

Järjestämme yrityksille laajasti erilaisia digitaalisen markkinoinnin sekä sosiaalisen median koulutuksia ja työpajoja. Workshopit ja koulutukset räätälöidään aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kaupallistamisstrategian luominen avaa useille toimijoille kokonaan uuden tulovirran, joka lisää kokonaismyyntiä uhkaamatta olemassa olevaa liiketoimintaa. Tavoitteenamme on kaupallistaa verkkopalvelusi reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla.

Lue lisää suunnitteluun ja koulutukseen liityvistä palveluistamme

Tutustu myös blogipostauksiimme

AVAINSANAT:   

Kiinnostaako suunnittelu ja koulutus? Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme