Suunnittelu ja koulutus

Valjastetaan mainosbudjetit tuottamaan optimihyötyä

AVAINSANAT:   

Suunnittelun lähtökohta on, että sinä määrittelet tarpeen ja me pohdimme, kuinka saamme asiakkaasi nopeasti ja kattavasti kiinni sekä mietimme, mitä heille tulisi sanoa. Muotoilemme viestisi ja ajamme sen kanavasta riippumatta mihin tahansa formaattiiin.

Suunnitelmallisuudella saavutat säästöä markkinointikustannuksissa. Kun markkinointisi on suunnitelmallista, voimme myös mitata helpommin, kehittyykö se toivottuun suuntaan. Kumppaninasi pidämme aina huolta kolmesta asiasta: johdonmukaisuudesta eli siitä, että mainonta on brändisi mukaista kaikissa kanavissa, merkityksellisyydestä eli siitä, että mainonta koskettaa asiakastasi ja jatkuvuudesta eli siitä, että viestisi menee läpi halutussa kanavassa ja tavoittaa asiakkaasi.

Järjestämme yrityksille laajasti erilaisia digitaalisen markkinoinnin sekä sosiaalisen median koulutuksia ja työpajoja. Workshopit ja koulutukset räätälöidään aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kaupallistamisstrategian luominen avaa useille toimijoille kokonaan uuden tulovirran, joka lisää kokonaismyyntiä uhkaamatta olemassa olevaa liiketoimintaa. Tavoitteenamme on kaupallistaa verkkopalvelusi reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla.

Lue lisää suunnitteluun ja koulutukseen liityvistä palveluistamme

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme