Kun tulokset kiinnostavat

TEIDÄN MAALINNE ON MEIDÄN MAALIMME

Oddy Digital on mainostoimisto kaikkiin digitaalisen markkinoinnin tarpeisiisi. Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja analytiikan ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Ketterä digitaalisen markkinoinnin kumppani

Oddy Digital on ketterä kumppani kaikkeen yrityksesi digitaaliseen markkinointiin. Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin, mutta palvelumme eivät rajoitu vain digiin. Rakennamme asiakkaillemme toimivia sisältöjä monikanavaisesti ja toteutamme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina liiketoimintasi tavoitteet ja tulosten mitattavuus.

Palvelumme koostuvat digitaalisesta markkinoinnistaverkkoanalytiikasta,
materiaali- ja sisällöntuotannosta, suunnittelu- ja konsultointipalveluista sekä digitaalisen markkinoinnin koulutuksista.

Asiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä

Asiakkainamme on sekä B2C- että B2B-toimijoita hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onneksemme myös onnistuneet siinä. Asiakkaitamme yhdistää halu olla asiakkailleen saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin.

Digimarkkinointia suurella sydämellä

Meitä on viisitoista Oddya ja toimimme ympäri Suomen. Meillä on viihtyisät toimipisteet Espoossa, Kuopiossa ja Joensuussa, mutta hallitsemme myös etätyöskentelyn. Jokaisella tekijällämme on uniikkia erikoisosaamista, joka sopii saumattomasti yhteen muun digitaalisen markkinoinnin osaamisen kanssa. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, laaja alan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, tuloksellisuus, ketteryys sekä käytännönläheinen palvelu.

Olemme osa Oddy-perhettä

Olemme osa Oddy-perhettä ja teemme tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitysfirma Oddy Techin kanssa. Oddy Tech toimii suunnannäyttäjänä digitaalisessa liiketoiminnassa sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksessä. Yhdessä Oddyt yhdistävät luovuuden, teknologian, datan ja median. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa ja Joensuussa.

Oddy Torrevieja 2023

ODDYT TORREVIEJASSA, ESPANJASSA 2023

Miksi Oddy Digital digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi?

– KOSKA YKSI HYVÄ KUMPPANI RIITTÄÄ

1. Asiakas on aina keskiössä

Olet meille tärkeä. Haluamme ymmärtää liiketoimintasi lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet. Meidän maalimme on sinun maalisi. Jokaisella yrityksellä on omat yksilöidyt tarpeet, jotka otamme aina huomioon voidaksemme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut digimarkkinointiisi. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Laaja digitaalisten palveluiden tarjoama helpottaa arkeasi, kun kaikki markkinointiin liittyvä on mahdollista saada saman katon alta.

2. Kokemus, näkemys ja ammattitaito

Tekemisessämme yhdistyy digitaalisen markkinoinnin kokemus, näkemys ja liiketoimintaymmärrys, joka on täysimääräisesti käytössäsi. Käytä oma aikasi tehokkaasti liiketoimintasi kehittämiseen ja anna ammattilaisten hoitaa markkinointisi. Tarvittaessa hoidamme kaiken markkinointiin liittyvän ”avaimet käteen”-palveluna.

3. Tuloksellisuus ja tavoitehakuisuus

Rakennamme asiakkaillemme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina tavoitteet ja mitattavuus. Teemme työmme ripeästi, tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavuttamamme tulokset, jotta pysyt kärryillä markkinointisi tilasta.

4. Jatkuva oppiminen ja läpinäkyvyys

Haluamme oppia jatkuvasti ja jakaa oppejamme avoimesti laajalle asiakaskunnallemme. Toimintamme on läpinäkyvää ja kerromme sinulle aina, mihin aika on käytetty ja miksi. Tekemisessämme olemme objektiivisia ja ammattimaisia ja annamme tulosten puhua puolestaan.

5. Tekemisen meininki ja proaktiivisuus

Meillä on rohkeus uudistaa ja uskallamme myös haastaa. Ideoimme proaktiivisesti ja käymme ripeästi toimeen, kun löydämme tekemisessä kehityskohteita. Meillä on tekemisen meininki ja pidämme aina kiinni sovitusta asioista. Yritämme viimeiseen asti välttää turhaa alan jargonia ja sen sijaan olla lähestyttäviä sekä maanläheisiä. Teemme hommia läpinäkyvästi ja tehokkaasti, kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on kiva tehdä hommia!

Pyydä meidät käymään tai etäpalaveriin

Kutsu meidät käymään tai palaveeraa kanssamme etänä, niin ideoidaan miten yrityksenne voisi hyödyntää digitaalista markkinointia entistä tehokkaammin. Lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake tai varaa aika kalenteristamme.

Voit myös soittaa meille 0406865540 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen DIGITAL@ODDY.FI.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.