Kun tulokset kiinnostavat

Tietoa meistä

Teidän maalinne on meidän maalimme.

Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Yleistä

Oddy Digital on ketterä digitaalisen markkinoinnin kumppani

Oddy Digital on digitaalisen markkinoinnin mestari. Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Rakennamme asiakkaillemme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina tavoitteet ja mitattavuus.

Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Palvelumme koostuvat digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisältö- ja materiaalituotannosta sekä suunnittelusta ja koulutuksista. Tutustu palveluihimme >>

Asiakkainamme on sekä B2C että B2B toimijoita hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onnistuneet siinä. Asiakkaitamme yhdistää halu olla asiakkailleen saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme >>

Meillä jokaisella tekijällä on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, laaja alan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, tuloksellisuus, ketteryys sekä käytännönläheinen palvelu. Tutustu meihin >>

Tausta

Olemme osa Oddy-perhettä

Olemme osa Oddy-perhettä ja teemme tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitysfirma Oddy Techin kanssa. Oddy Tech toimii suunnannäyttäjänä digitaalisessa liiketoiminnassa sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksessä. Yhdessä Oddyt yhdistävät luovuuden, teknologian, datan ja median. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Joensuussa.

Arvot ja tapa tehdä

Miksi Oddy Digital digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi?
– Koska yksi hyvä kumppani riittää

1. Asiakas on aina keskiössä

Olet meille tärkeä. Haluamme ymmärtää liiketoimintasi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi. Meidän maali on sinun maalisi. Jokaisella on omat yksilöidyt tarpeet, jotka haluamme ottaa huomioon, että voimme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Lavea digitaalisten palveluiden tarjoama helpottaa arkeasi, kun kaikki markkinointiin liittyvä on mahdollista saada saman katon alta.

2. Kokemus, näkemys ja ammattitaito

Tekemisessämme yhdistyy digitaalisen markkinoinnin kokemus, näkemys ja liiketoimintaymmärrys, joka on täysimääräisesti käytössäsi. Käytä oma aikasi tehokkaasti, anna ammattilaisen hoitaa markkinointisi. Tarvittaessa hoidamme kaiken markkinointiin liittyvän ”avaimet käteen”-palveluna.

3. Tuloksellisuus ja tavoitehakuisuus

Rakennamme asiakkaillemme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina tavoitteet ja mitattavuus. Teemme hommia tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavuttamamme tulokset.

4. Jatkuva oppiminen ja läpinäkyvyys

Haluamme oppia jatkuvasti ja jakaa oppejamme avoimesti laajalle asiakaskunnallemme. Toimintamme on läpinäkyvää, meillä ei ole tarvetta peitellä mitään. Tekemisessämme olemme objektiivisia, meidän ei tarvitse suosia ketään, tulokset puhuvat puolestaan.

5. Tekemisen meininki ja proaktiivisuus

Meillä on rohkeus uudistaa ja uskallamme haastaa. Ideoimme proaktiivisesti, kun löydämme tekemisessä kehityskohteita. Meillä on tekemisen meininki ja pidämme kiinni sovitusta asioista. Yritämme viimeiseen asti välttää turhaa alan jargoniaa ja olla lähestyttäviä sekä maanläheisiä. Teemme hommia läpinäkyvästi ja tehokkaasti, aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on kiva tehdä hommia!

Ota yhteyttä

Pyydä meidät käymään tai etäpalaveriin

Kutsu meidät käymään tai pidetään etäpalaveri, niin ideoidaan miten yrityksenne voisi hyödyntää digitaalista markkinointia paremmin. Lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake tai ota yhteyttä muualla tavoin.

Etsitkö hyvää kumppania? Kiinnostaako digitaalinen markkinointi, verkkoanalytiikka, sisältö- ja materiaalituotanto tai suunnittelu ja koulutukset?

Haluaisitko saada ammattilaisen arvion yrityksesi digitaalisen markkinoinnin tilasta?

Annamme ehdotuksemme yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämiseen ILMAISEKSI.

Ota meihin yhteyttä!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme