Kun tulokset kiinnostavat

Teidän maalinne on meidän maalimme

Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Ketterä digitaalisen markkinoinnin kumppani

Oddy Digital on digitaalisen markkinoinnin mestari. Autamme asiakkaitamme olemaan saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin. Rakennamme asiakkaillemme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina tavoitteet ja mitattavuus.

Tuotamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ratkaisuja pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Palvelumme koostuvat digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, sisältö- ja materiaalituotannosta sekä suunnittelusta ja koulutuksista.

Asiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä

Asiakkainamme on sekä B2C että B2B toimijoita hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme onnistuneet siinä. Asiakkaitamme yhdistää halu olla asiakkailleen saavutettavissa ja läsnä digitaalisten ratkaisujen sekä mainonnan keinoin.

Me olemme hyviä ja osaavia tyyppejä 🙂

Meitä on viisitoista Oddya ja toimimme ympäri Suomen. Meillä on toimipisteet Espoossa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Joensuussa. Meillä jokaisella tekijällä on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, laaja alan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, tuloksellisuus, ketteryys sekä käytännönläheinen palvelu.

Olemme osa Oddy-perhettä

Olemme osa Oddy-perhettä ja teemme tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehitysfirma Oddy Techin kanssa. Oddy Tech toimii suunnannäyttäjänä digitaalisessa liiketoiminnassa sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksessä. Yhdessä Oddyt yhdistävät luovuuden, teknologian, datan ja median. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Joensuussa.

Oddy Digital henkilöstö

Miksi Oddy Digital digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi?

– Koska yksi hyvä kumppani riittää

1. Asiakas on aina keskiössä

Olet meille tärkeä. Haluamme ymmärtää liiketoimintasi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi. Meidän maali on sinun maalisi. Jokaisella on omat yksilöidyt tarpeet, jotka haluamme ottaa huomioon, että voimme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Lavea digitaalisten palveluiden tarjoama helpottaa arkeasi, kun kaikki markkinointiin liittyvä on mahdollista saada saman katon alta.

2. Kokemus, näkemys ja ammattitaito

Tekemisessämme yhdistyy digitaalisen markkinoinnin kokemus, näkemys ja liiketoimintaymmärrys, joka on täysimääräisesti käytössäsi. Käytä oma aikasi tehokkaasti, anna ammattilaisen hoitaa markkinointisi. Tarvittaessa hoidamme kaiken markkinointiin liittyvän ”avaimet käteen”-palveluna.

3. Tuloksellisuus ja tavoitehakuisuus

Rakennamme asiakkaillemme oppivaa mainontaa, jonka perustana on aina tavoitteet ja mitattavuus. Teemme hommia tehokkaasti ja tuloksekkaasti. Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavuttamamme tulokset.

4. Jatkuva oppiminen ja läpinäkyvyys

Haluamme oppia jatkuvasti ja jakaa oppejamme avoimesti laajalle asiakaskunnallemme. Toimintamme on läpinäkyvää, meillä ei ole tarvetta peitellä mitään. Tekemisessämme olemme objektiivisia, meidän ei tarvitse suosia ketään, tulokset puhuvat puolestaan.

5. Tekemisen meininki ja proaktiivisuus

Meillä on rohkeus uudistaa ja uskallamme haastaa. Ideoimme proaktiivisesti, kun löydämme tekemisessä kehityskohteita. Meillä on tekemisen meininki ja pidämme kiinni sovitusta asioista. Yritämme viimeiseen asti välttää turhaa alan jargoniaa ja olla lähestyttäviä sekä maanläheisiä. Teemme hommia läpinäkyvästi ja tehokkaasti, aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on kiva tehdä hommia!

Pyydä meidät käymään tai etäpalaveriin

Kutsu meidät käymään tai pidetään etäpalaveri, niin ideoidaan miten yrityksenne voisi hyödyntää digitaalista markkinointia paremmin. Lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake tai varaa aika kalenteristamme. Voit myös soittaa meille 0406865540 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen digital@oddy.fi.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

  • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme