Oddy Digital: yleiset arvonnan säännöt

Tässä dokumentissa kuvattujen sääntöjen lukeminen ja niiden hyväksyminen ovat edellytys Oddy Digitalin järjestämiin kilpailuihin tai arvontoihin osallistumiselle. Oddy Digitalin arvontasäännöt ovat samansisältöisinä voimassa kaikissa Oddy Digitalin verkkosivuilla tai muilla alustoilla järjestettävissä arvonnoissa.

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi. Force majeure -tilanteissa Oddy Digital ei ole vastuussa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, eikä järjestäjä ole missään tilanteessa korvausvelvollinen voittajalle.

Oddy Digital pidättää oikeuden muuttaa arvontojen sääntöjä kaikkina ajankohtina. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla. 

Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkinnot tarjoaa Oddy Digital. Palkinnot arvotaan kampanjan päätteeksi erikseen ilmoitettuna ajankohtana, ja voittajalle ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan myös julkaista kilpailusivulla ja/tai järjestäjän muissa kanavissa.

Palkinto on henkilö- tai yrityskohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Määriteltyä palkintoa ei voi myöskään vaihtaa toiseksi palkinnoksi. Palkinto voi olla esinepalkinto tai palvelupalkinto. Jos palkintolähetys palautuu vaillinaisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei lähetetä uudelleen

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvontaan osallistutaan tapauskohtaisesti määritellyillä tavoilla. Arvonnan järjestäjällä on milloin tahansa oikeus poistaa kilpailun osallistujien lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia tai rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat jollakin muulla tavalla epäasiallisia, lainvastaisia tai Facebookin tai muiden alustojen käyttöehtojen vastaisia.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Osallistumisaika

Arvonnat ovat voimassa kulloinkin mainitun ajan. Oddy Digital pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa milloin tahansa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan arvontasivulla.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu arvontaan tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Oddy Digitalille ja antaa luvan julkaista materiaalin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla.

Osallistuessasi Oddy Digitalin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan arvontaan keräämme osallistujien tietoja Oddy Digitalin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Sosiaalisen median kanavien vastuu

Sosiaalisessa mediassa toteutettavissa kampanjoissa osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin eikä Instagramiin.

Järjestäjän tiedot

Oddy Digital
Piispantilankuja 4
02240 Espoo

Y-tunnus 2942639-8

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.