Janne Vidgren

Senior Media Planner & Manager

Jannen työpöydältä löydät mainonnan suunnittelua, ohjelmallista mainontaa, digitaalisten mainosaineistojen suunnittelua sekä toteutusta. Ensimmäiset “Under Construction” ja muita hienoja giffejä sisältävän nettisivunsa vuonna 1997 julkaisseella Jannella on pitkä kokemus luovuudesta, mainonnanhallinnasta ja netin teknisistä kiemuroista.

Alunperin nettisivujen suunnittelijana työnsä aloittaneen Jannen mielestä työssä parasta on, kun pääsee yhdistämään luovuutta mainontaan ja kokeilemaan välillä hullujakin ideoita. Janne on ollut meillä hommissa jo vuodesta 2007 alkaen, joten kaikki yrityksen historian kiemurat ovat tulleet Jannelle tutuksi.

Työkaverit kuvailevat Jannea osaavaksi, luovaksi, fiksuksi, hauskaksi, ihanan symppikseksi, analyyttiseksi ja luotettavaksi digitaalisen markkinoinnin konkariksi. Rauhallinen ja lupsakka iisalmelainen ei savolaesten tapaan paljoa itsestään pidä meteliä, mutta hommat sujuvat timanttisella ammattitaidolla, jossa analyyttinen ja luova ote yhdistyvät saumattomasti.

Jannen voi löytää usein vapaa-ajalla kotoaan musiikin parista, kuten halailemassa kitaraa tai muuten vain musiikkia säveltelemässä ja kuuntelemassa.

Osaaminen

Jannella on yli vuosikymmenen monipuolinen osaaminen sekä teknisestä, visuaalisesta että mainonnallisesta puolesta. Janne yhdistää taidokkaasti tuloksellisuuden ja visuaalisesti tyylikkään mainonnan. Jannen tekninen ymmärrys mahdollistaa hyvinkin monimutkaisen mainonnan pyörittämisen. Ohjelmallisesti ostettu digitaalinen mainonta on erityisesti Jannen mieleen, sillä luovemmatkin ratkaisut onnistuu hyvin mitattavasti. Jotta mitattavuus saadaan viritettyä äärimmilleen, se vaatii vankkaa liiketoimintaymmärrystä ja teknistä määritystaitoa.

Rooli projekteissa

Janne osallistuu projekteihin usein graafisella suunnittelulla joko luomalla tyylikkäät bannerit tai verkkosivun leiskan asiakkaiden toiveiden mukaan. Janne vastaa meillä myös ohjelmallisesta ostamisesta ja on mukana vaativammissa Google Analytics ja Tag Manager määritystöissä. Janne suunnittelee ja analysoi digimarkkinoinnin kokonaisuuksia, että asiakkaan toivoma kohderyhmä saadaan tavoitettua mahdollisimman tarkasti ja kustannustehokkaasti. HTML5-animointiosaamisellaan Janne tuo tehokkuutta ja näyttävyyttä banneripintoihin.

Poimintoja työhistoriasta

2007 – – Oddy Digital Oy (ent. Brave Digital Oy)
Digital Marketing Planner & Manager
Oddy Digital on osa Oddy-perhettä, johon kuuluu ohjelmistokehitysfirma Oddy Tech.

2002-2007 Freelancer Designer
Graafinen suunnittelu

Referenssit

Ohjelmallinen ostaminen, muutamia asiakasnostoja: Omena Hotels, Laattapiste, Muuttopalvelu Niemi, Vuokatti Sports, Iisalmen kaupunki, Luona, Tammi, Wsoy, Loistoristeilyt ja Ropo Capital.

Digiaineistotuotanto, muutamia asiakasnostoja: Omena Hotels, Laattapiste, Muuttopalvelu Niemi, ComeOn ja JOT Automation.

Janne Vidgren

Lue

Janne Vidgrenn kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.