Konsultointi ja suunnittelu

Oddy auttaa yritystäsi saavuttamaan maksimaalisen hyödyn markkinointibudjetistasi

Työmme lähtökohtana on, että sinä määrittelet tarpeen ja me ratkaisemme, kuinka tavoitamme kohdeyleisösi nopeasti ja kattavasti tekemään halutun toiminnon. Kattavien palvelujemme avulla vapautat resurssejasi ja kehität markkinointiasi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.

Konsultointi- ja suunnittelupalvelut Oddylta

Tarjoamme asiantuntevaa konsultaatiota ja suunnittelua markkinointiin digitaalisissa kanavissa. Autamme yritystäsi kustannustehokkaan, kohdennetun ja tuloksellisen markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Autamme kohdistamaan eurot siten, että ne tuottavat maksimaalista hyötyä ja auttavat markkinointiasi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet. Suunnitelmallisen markkinoinnin avulla voimme myös helpommin arvioida, kehittyykö se toivottuun suuntaan.

Kumppaninasi pidämme aina huolta kolmesta asiasta: johdonmukaisuudesta eli siitä, että markkinointisi on brändisi mukaista kaikissa kanavissa, merkityksellisyydestä eli siitä, että markkinointiviestisi koskettaa asiakastasi ja jatkuvuudesta, eli siitä, että viestisi tavoittaa asiakkaasi halutussa kanavassa kustannustehokkaasti.

Brändäys ja brändin rakentaminen

Vetovoimainen brändi rakentuu liiketoimintasi tarpeiden ja persoonallisuuden ympärille. Brändityö on pitkäjänteistä ja strategista toimintaa, joka ohjaa kaikkea markkinointia ja suunnittelua.

Mikäli brändisi kaipaa päivitystä, Oddyn ammattilaisilta saat apua jokaisessa prosessin vaiheessa. Markkinoinnin ammattilaisten avulla voit rakentaa tai kehittää vetovoimaisen brändin, joka kestää aikaa ja on yhtenäinen kaikissa kanavissasi.

Kampanjasuunnittelu

Miten saada viesti oikeille henkilöille ja oikeaan aikaan? Mitkä ovat ne kohtaamispisteet, joissa kohdeyleisö tavoitetaan kustannustehokkaasti ja kohderyhmää puhuttelevalla tavalla? Tuloksellinen markkinointi varmistetaan kampanjakonseptien huolellisella suunnittelulla ja monikanavaisella kampanjasuunnitelmalla.

Toteutuksemme mukautuvat tarpeisiisi, olipa kyse sitten yksittäisten mainosmateriaalien tuottamisesta, monikanavaisista kampanjoista tai laajoista kampanjakonsepteista.

Markkinointistrategian suunnittelu

Markkinointistrategian suunnittelu on yhtä tärkeää kuin koko yrityksen strategia. Strategian tarkoitus on määrittää yleinen suunta toiminnalle, ei niinkään ottaa kantaa yksityiskohtiin.

Toteutamme räätälöityjä markkinontistrategioita, joka kattavat muun muassa kohderyhmien, tavoitteiden ja toimenpiteiden määrittelyn. Strategian lisäksi autamme strategian jalkauttamisessa ja käytännön toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Somestrategia

Sosiaalisen median strategia muodostaa pohjan onnistuneelle markkinoinnille sosiaalisessa mediassa. Somestrategia linjaa pitkän aikavälin tavoitteet ja antaa raamit käytännön tekemiselle: mitä, missä, milloin ja kenelle sosiaalisessa mediassa julkaistaan.

Räätälöity ja juuri tarpeidesi mukaan toteutettu somestrategia auttaa tuottamaan vaikuttavaa sisältöä, joka kiinnostaa kohdeyleisöäsi ja rakentaa brändisi tunnettuutta.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö

Ulkoistettu markkinointipäällikkö johtaa ja suunnittelee yrityksen markkinointia aivan vastaavasti kuin palkkalistoilla oleva markkinointipäällikkö. Ulkoistetun markkinointipäällikön avulla saat hoidettua ja koordinoitua markkinoinnin rutiinityöt sekä allokoitua eurot kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti.

Kokonaisvaltainen palvelu tarjoaa tuloksellisia lisäresursseja yrityksesi markkinointiin.

Konsultointi

Tavoitteena parempia tuloksia digitaalisessa markkinoinnissa? Kaipaatko ulkopuolisen näkemystä ja ammattitaitoa? Konsultointi voi olla etulyöntietuasemasi matkalla kohti tuloksellista markkinointia.

Ammattilaistemme asiantuntemus auttaa sinua viemään digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitäsi eteenpäin ja tarjoaa neuvontaa digimaailman kysymyksiin.

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.