Koulutukset ja workshopit

OMAAN MARKKINOINTIOSAAMISEEN PANOSTAMINEN KANNATTAA

Järjestämme yrityksille laajasti erilaisia digitaalisen markkinoinnin sekä sosiaalisen median koulutuksia ja työpajoja. Workshopit ja koulutukset räätälöidään aina yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kaikki digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja workshopit ovat kokonaisuuksia, jotka räätälöidään yksilöllisesti juuri yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Laadimme räätälöidyn koulutuksen osallistujien tasoon pohjautuen. Suosimme aina osallistavia, käytännön tekemiseen perustuvia workshopeja. Itse koulutus voi tapahtua etänä, asiakkaan tiloissa tai meidän tiloissamme.

Alla muutamia esimerkkejä digitaalisen markkinoinnin workshopeista:

  • Digitaalisen markkinoinnin workshopissa tyypillisesti käymme läpi yrityksesi verkkosivut, analysoimme niiden nykyisen tilanteen ja luomme strategian, jolla kehittää sivustoa sisälöllöllisin, teknisin ja mainonnallisin keinoin. Tämä on oiva tapa lähteä viemään digitaalista markkinointia suunnitelmallisesti eteenpäin.
  • Sosiaalisen median workshop on hyvä vaihtoehto yrityksellesi, kun sinulla on tarvetta oppia lisää esimerkiksi sosiaalisen median toiminnasta sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Työpaja voi pitää sisällään esimerkiksi personoidun sosiaalisen median strategian luomisen.
  • Digitaalisen mainonnan kehittämisworkshopissa perehdymme ennakkoon tehtyihin digimainonnan toimenpiteisiin ja analysoimme niiden tulokset ja onnistumiset. Workshopissa paneudumme löydöksiin, asetamme selkeät tavoitteet tulevaan ja luomme strategian mainonnan kehittämiseksi.
  • Verkkoanalytiikkaworkshopissa määritetään yhdessä tärkeimmät liiketoimintaa ohjaavat KPI-mittarit ja sukelletaan käytännössä verkkoanalytiikkaan. Workshopin tarkoituksena on määrittää nykytila, tavoitteet, keskeiset KPI-mittarit, toimenpiteet, aikataulu ja jatkuva seuranta. Usein workshopin jatkeena rakennetaan helposti seurattava, visuaalinen markkinoinnin dashboardnäkymä.

Käytännössä haluamme kuulla toiveenne, tarpeenne ja mahdolliset haasteenne, niin osaamme tarjota juuri teille sopivaa workshop- ja koulutuskokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.