Materiaali- ja sisällöntuotanto

Laadukas sisällöntuotanto ja hiotut graafiset materiaalit auttavat koukuttamaan kohderyhmäsi

Tuotamme yrityksellesi vetovoimaisia ja kohderyhmääsi puhuttelevia sisältöjä digitaalisiin ja perinteisiin kanaviin. Graafisen suunnittelun ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa materiaalitarpeissasi.

Hiotuilla materiaaleilla puhuttelet tehokkaammin

Sisällöntuotannon perustana on asiakkaiden tuntemus ja heidän vaikuttava puhuttelu oikealla viestillä oikeaan aikaan.

Tarvitsemasi sisältö voi olla vaikkapa hakukoneoptimoituja tekstejä verkkosivuille, mainostekstejä tai tiedotteita. Hoidamme ammattitaitoisesti myös sosiaalisen median tilejäsi, jonne tuotamme sisältöjä yhdessä sovitussa muodossa.

Tuottamamme sisältö voi olla myös grafiikkaa – toteutamme muun muassa kuvapohjia, animaatioita, videoita ja infograafeja. Tarvittaessa erilaiset painotuotteet, graafiset ohjeistot ja logot luonnistuvat. Kauttamme onnistuu myös erilaisten mainosmateriaalien, kuten bannereiden, suunnittelu ja tuotanto. Saat tarvittaessa kaiken “avaimet käteen” -palveluna.

Bannerituotanto

Bannerimainonta tarjoaa digitaalisia sisältöjä kuluttaville ensivaikutelman yrityksestäsi ja brändistäsi. Hiotuilla grafiikoilla kiinnität tehokkaasti potentiaalisen asiakkaasi huomion esimerkiksi Google Display -mainonnassa.

Toteutamme yrityksellesi bannerit kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät tekstisisällön kiteytyksen, visuaalisen suunnittelun sekä teknisen tuotannon. Meiltä onnistuvat sekä perinteiset staattiset kuvabannerit että modernit animoidut HTML5-pohjaiset bannerit.

Bannerituotannon palvelut

Kevyet WordPress-verkkosivustot

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa yritykselle mahdollisuuden näyttävän verkkosivuston toteuttamiseen ja helppoon ylläpitoon.

Saat meiltä kevyet WordPress-verkkosivustot ja sivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

WordPress-verkkosivuston toteutuspalvelut

Kampanjasivut (landing page)

Kampanjasivu eli landing page toimii laskeutumissivuna henkilölle, joka klikkaa mainostasi. Kampanjasivun pääasiallinen tarkoitus on kertoa lisää mainostamastasi tuotteesta tai palvelusta visuaalisesti tyylikkäässä ja sisällöllisesti laadukkaassa paketissa. Sen tarkoitus on konvertoida eli saada sivun kävijä suorittamaan toivottu toiminta eli esimerkiksi ostamaan tuote verkkokaupastasi tai ottamaan yhteyttä yritykseesi.

Saat meiltä kampanjasivut (landing paget) kätevänä, brändisi ilmettä mukailevana kokonaisratkaisuna. Kampanjapakettimme sisältää visuaalisen suunnittelun, kaiken tekstisisällön ja sivun teknisen toteutuksen.

Kampanjasivujen palvelut

Animaatio- ja videotuotanto

Videoiden ja animaatioiden avulla viet sisältösi uudelle tasolle. Videoiden ja animaatioiden avulla esittelet palvelujasi, brändiäsi ja tuotteitasi houkuttelevalla tavalla tai toteutat uniikkeja materiaaleja viestintääsi ja mainontaasi kanavassa kuin kanavassa. Liikkuva kuva toimii huomion herättäjänä erinomaisesti ja auttaa sinua rakentamaan luotettavaa, mutta persoonallista brändiä.

Animaatio- ja videotuotannon palvelut

Kuvapohjat ja templatet

Laadukkaat kuvapohjat ja templatet varmistavat, että brändin visuaalinen yhtenäisyys säilyy ja välittyy kaikissa yrityksen kanavissa. Yksi suurimmista kuvapohjien eduista on helppokäyttöisyys ja muokattavuus, mikä nopeuttaa merkittävästi graafisen tuotannon työprosessia. Kuvapohjia on myös mahdollista hyödyntää ilman laajaa kuvankäsittelyosaamista.

Kuvapohjien ja templatejen palvelut

Graafinen ohjeisto ja logot

Graafisessa ohjeistossa määritellään visuaalisten elementtien käyttöä viestinnässä parhaan mahdollisen tunnistettavuuden ja yhteneväisyyden ylläpitämiseksi. Logo taas on yrityksen tärkein symboli, joka erottaa yrityksen muista, luo tunnistettavuutta ja rakentaa brändiä.

Graafinen ohjeisto sisältää

Painotuotteet

Tarvitsetko materiaalia messuille tai kiinnostaisiko laajentaa mainontaasi myös printtiin? Brändiäsi ilmentävät painotuotteet auttavat sinua erottumaan eduksesi ja muistuttavat olemassaolostasi.

Oddyn ammattilaisten toteuttamat painotuotteet ovat laadukkaita ja juuri sinua varten tuotettuja.

Painotuotteiden palvelut

UX-suunnittelu

UX-suunnittelu (User experience design) eli käyttäjäkokemussuunnittelu on olennainen osa jokaisen verkkosivuston ja applikaation onnistunutta toteutusta.

Hyvän UX-suunnittelun avulla digitaaliset tuotteet saavat fyysisen muodon lisäksi ikään kuin ilmeet ja eleet, jotka tekevät käyttäjään syvemmän vaikutuksen ja varmistavat inhimillisen, mutta aistikkaan kokemuksen digitaalisen palvelusi äärellä.

UX-suunnittelu graafisen suunnittelun ammattilaisten toimesta takaa, että suunniteltavan palvelun käyttöliittymä (UI eli User Interface) ja käyttäjäkokemus ovat viimeisen päälle hiottuja ja käyttäjää palveleva.

UX-suunnittelun palvelut

Valokuvaus ja kuvapankit

Kaipaako yrityksesi näyttäviä graafisia kuvia tai kenties ammattilaisen ottamia valokuvia? Laadukkaat valokuvat ovat uniikki keino erottua kilpailijoista. Toisinaan myös maksulliset kuvapankit tarjoavat hyvän vaihtoehdon kuvatarpeisiin.

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi kuvaratkaisut. Valokuvauksen ammattilaiset hoitavat kaiken puolestasi aina kuvien ottamisesta viimeistelyyn. Voimme myös auttaa sinua etsimään ja ostamaan sopivat kuvapankkikuvat sekä editoimaan niistä mieleisesi.

Valokuvauksen ja kuvapankkien palvelut

Tekstituotanto

Tarjoamme erottuvaa ja tehokasta tekstisisällöntuotantoa suomeksi ja englanniksi tai jollakin muulla valitsemallasi kielellä. Autamme yritystäsi sekä pienissä että suurissa tekstisisältötarpeissa. Olipa kyseessä sitten hakukoneystävällinen tekstituotanto, laadukkaat sosiaalisen median sisällöt tai perinteiset printtimateriaalit, tartumme tekstituotantoon tehokkain ja varmoin ottein.

Huomioimme tavoitteesi ja tuotamme räätälöityä tekstisisältöä juuri sinun tarpeisiisi.

Tekstituotannon palvelut

Copywriting

Toteutamme laadukkaat copy textit materiaaliin kuin materiaaliin. Ammattitaitoisten sisältösuunnittelijoidemme avustuksella markkinointimateriaalisi ovat sekä myyviä että informatiivisia ja houkuttelevia.

Tarjoamme joustavasti copywritingin palveluita useisiin eri tarpeisiin.

Copywritingin palvelut

Sosiaalisen median ylläpito

Sosiaalinen media ei koskaan nuku, ja algoritmien aallonharjalla pysyminen vaatii jatkuvaa työtä. Sosiaalisen median ylläpito ulkoistetusti auttaa pitämään kanavasi elossa, sitouttamaan yleisösi koukuttavalla sisällöllä ja vapauttamaan kullanarvoisia resurssejasi muuhun liiketoimintasi kehittämiseen.

Tarjoamme apua sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja  ylläpitoon. Saat meiltä kokonaisvaltaista sosiaalisen median ylläpitoa huolettomana avaimet käteen -palveluna.

Sosiaalisen median ylläpito sisältää

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi on luonnollisen eli orgaanisen löydettävyyden parantamista hakukoneissa. Hakukoneoptimoinnin tärkein tavoite on löydettävyyden parantaminen, jotta  verkkosivustolle saadaan lisää kävijöitä hakukoneista. Sivustoa ei kuitenkaan optimoida pelkästään hakukoneita varten, vaan ensisijaisesti käyttäjiä varten. Balanssin säilyttäminen on hyvän SEO-työn avain.

Hakukoneoptimoinnin asiantuntijan avulla kasvatat löydettävyyttäsi pitkäaikaisesti ja kustannustehokkaasti.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) palvelut

Käännöstyö ja lokalisointi

Haussa laadukkaat käännökset tai lokalisoinnin palvelut? Saat kauttamme kätevästi  käännökset ja lokalisoinnin useille eri kielille.

Tuotamme kustannustehokkaasti esimerkiksi englannin, ruotsin, saksan, ranskan, venäjän ja viron kieliversiot.

Käännöstyöt ja lokalisoinnin palvelut

Mediatiedottaminen

Mediatiedottaminen avaa tien ansaittuun näkyvyyteen niissä medioissa, joita kohderyhmäsi kuluttaa. Säännöllisellä ja johdonmukaisella mediatyöllä saat pitkäkestoista näkyvyyttä. Hyödynnämme mediatyössä Meltwater-järjestelmää.

Palveluihimme kuuluvat yhtä lailla mediastrategiat sekä niiden käytäntöönpano, lehdistötiedotteiden sisällöntuotanto, jakelu ja seuranta.

Mediatiedottamisen palvelut

Tiedote kertalähetyksenä

Tiedote kertalähetyksenä tavoittaa kohdeyleisösi!  Kertaluontoinen mediatiedote välittää tärkeän viestisi toimialastasi kirjoittaville toimittajille. Kun tiedote lähetetään oikein valitulle toimittajakunnalle, on todennäköisempää, että se saa halutun huomion ja viestisi julkaistaan toimialaasi liittyvissä medioissa.

Ota Oddyn asiantuntijat avuksesi matkallasi kohti onnistunutta mediatiedottamista. Tarjoamme niin tuotannon, jakelun kuin kontaktoinnin palvelut. Hyödynnämme Meltwaterin globaalia mediatietokantaa jakelussamme.

Tiedotelähetyksen palvelut

Mediaseuranta

Mediaseurannan avulla voit seurata lehdistötyösi tuloksia, mutta myös mitä ja mihin sävyyn sinusta puhutaan mediassa. Mediaseuranta paljastaa tärkeää tietoa liiketoimintasi maineesta. Mediaseurantaa voidaan toteuttaa myös sosiaalisessa mediassa.

Mediaseuranta ammattilaisten avulla varmistaa, että suunta on oikea ja toimenpiteet kannattavia. Lisäksi voit seurata, mitä kilpailijasi tekevät ja mikä toimialallasi trendaa juuri nyt! Käytämme mediaseurantaan Meltwater-järjestelmää.

Mediaseurannan palvelut

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.