Käännöstyö ja lokalisointi

Laadukkaat käännökset ja lokalisoinnin palvelut

Kauttamme saat kätevästi käännökset ja lokalisoinnin useille eri kielille. Tuotamme kustannustehokkaasti esimerkiksi englannin, ruotsin, saksan, ranskan, venäjän ja viron kieliversiot.

Hyvä käännös sopii paikalliseen kontekstiin

Hyvä käännös on aina paljon muutakin kuin sanasta sanaan toistettu versio toisella kielellä. Markkinointimateriaalien on tärkeää puhutella paikallista yleisöä myös tyylin ja tunnelman kautta, juuri oikealla tavalla. Huolehdimme siitä, että käännökset ovat oikein ja sopivat käännöskielen kontekstiin.

Lokalisointi

Lokalisoinnissa markkinointimateriaalien, kuten mainosten, verkkosivujen ja kampanjoiden sisällöt sopeutetaan vastaamaan kohdeyleisön kielellisiä, kulttuurisia ja paikallisia tarpeita. Siksi lokalisointi vaatii suunnittelua ja huolellisuutta. Käsittelemme käännösprojektisi kokonaisvaltaisesti ja huomioimme paikalliset tekijät tarkasti. Lokalisoinnissa otamme aina huomioon myös hakukoneoptimoinnin (SEO) ja varmistamme, että sivustosi on löydettävissä tehokkaasti myös kohdekielellä.

Kääntäjäverkostomme koostuu kokeneista ammattilaisista, joten tiedät saavasi laadukasta jälkeä. Tarvittaessa voit myös saada teknistä tukea sivuston monikielisyyteen Oddy Techiltä

Autamme mielellämme käännöstyössä ja lokalisoinnissa. Eri kielillä toteutetut materiaalit auttavat löytämään potentiaaliset asiakkaasi globaalisti ja samalla varmistat, että viestisi välittyy oikein.

Ensisijaiset käännöskielemme

Tarjoamme joustavaa hinnoittelua, oli kyseessä sitten sanamäärään pohjautuva tai projektihinnoittelu. Lisäksi toteutamme myös harvinaisempien kielten käännökset tarpeidesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.