Digitaalinen markkinointi

Tavoita kohderyhmäsi oikeissa kanavissa oikeaan aikaan

Digitaalinen markkinointi tarjoaa monipuoliset keinot ja kanavat tavoittaa asiakkaat kustannustehokkaasti. Se on tarkasti kohdennettavaa, mitattavaa ja vuorovaikutteista.

Digitaalisen markkinoinnin palvelumme kattavat laajan valikoiman erilaisia mainonnan muotoja, joiden avulla autamme tavoittamaan kohdeyleisösi kustannustehokkaasti juuri niissä kanavissa, joissa asiakkaasi viettävät aikaa.

Tutustumme aina huolellisesti asiakkaan digitaalisen markkinoinnin nykytilaan, minkä pohjalta suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet ja valitsemme optimaaliset kanavat. Kaikki tekeminen on aina mitattavaa.

Hakusanamainonta (SEM)

Hakusanamainonta (Search Engine Marketing, SEM) on hakukoneissa (esim. Google, Microsoft Bing) tapahtuvaa tekstimainontaa, jossa mainokset kohdennetaan käyttäjän hakemien avainsanojen perusteella. Hakusanamainonta on erittäin kustannustehokasta online-mainontaa, sillä siinä maksetaan vain klikeistä.

Hakusanamainonta on erittäin toimiva mainonnan muoto ostopolun harkinta- ja päätösvaiheessa. Kun asiakkaasi etsivät tietoa ja vertailevat eri vaihtoehtoja, hakusanamainonta auttaa ohjaamaan heidät tuotteidesi tai palvelujesi pariin.

Kun etsit luotettavaa tekijää Google-mainonnallesi, valitse verifioitu kumppani – kuten Oddy Digital. Google Partner -kumppanuutemme takaa hyvät toimintatavat, palvelun laadun ja hinnoittelun läpinäkyvyyden. Voit olla varma, että käytämme omalla toimialallasi parhaiten toimivia hakusanoja. 

Hakusanamainonnan (SEM) palvelut

Hakusanamainonnan auditointi (SEM Audit)

Hakusanamainonnan auditoinnissa käymme läpi mainonnan tilisi nykytilan ja kerromme konkreettisesti, miten yrityksesi hakusanamainontaa voisi kehittää. Siinä tarkastellaan olemassa olevia kampanjoita, strategioita ja käytäntöjä, sekä varmistetaan niiden optimaalisuus ja kustannustehokkuus.  Auditoinnin avulla saadaan selville hakusanamainontasi vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja etenkin kehityskohteet.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) on luonnollisen eli orgaanisen löydettävyyden parantamista hakukoneissa. Sen avulla pyritään kehittämään verkkosivuston sisältöjä ja teknisiä osa-alueita, jotta sivusto saavuttaisi korkeamman sijoituksen hakukoneiden luonnollisissa (ei-maksullisissa) hakutuloksissa.

Sivustoja ei kuitenkaan optimoida pelkästään hakukoneille, vaan ensisijaisesti käyttäjille. Tämän balanssin säilyttäminen on hakukoneoptimoinnin ydin. Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä ja parhaat tulokset syntyvät monen asian summasta.

Hakukoneoptimoinnin (SEO) palvelut

Natiivimainonta

Natiivimainonta on mainosmuoto, jossa mainoksen ulkomuoto ja sisältö ovat linjassa sivuston, esimerkiksi uutissivuston, muun sisällön kanssa. Natiivimainonta on tehokas keino herättämään kiinnostusta ja kasvattamaan tietoisuutta etenkin ostopolun alkuvaiheessa.

Natiivimainokset ovat artikkeleita, jotka ikään kuin sulautuvat sivuston muihin sisältöihin ja houkuttelevat näin tehokkaammin lukijoita. Ohjaavasta natiivimainoksesta klikatessa lukija puolestaan siirtyy mainostavan yrityksen omalle verkkosivulle lukemaan sisältöä.

Google Display -mainonta

Google Display -mainonta on bannerimainontaa, joka hyödyntää Google Display -verkostoa mainosten näyttöpaikkoina. Google Display -verkosto käsittää laajan valikoiman erilaisia verkkosivuja ja -palveluja, joissa mainoksia voidaan näyttää. Näihin kuuluu esim. Youtube, Gmail, Googlen yhteistyösivut, mobiilisovellukset sekä suuri joukko verkkosivuja, kuten blogeja ja uutissivustoja.

Google Display -mainonnan etuna on sen laaja tavoittavuus sekä monipuoliset mahdollisuudet kohdentaa mainontaa erilaisille yleisöille. Sen avulla kasvatetaan brändin tunnettuutta ja lisätään liikennettä verkkosivulle.

Google Display -mainonnan palvelut

Videomainonta

Videomainonta on hyvä keino tavoittaa kohdeyleisösi verkossa ja välittää monimutkaisia viestejä vaikuttavasti ja tunteisiin vetoavasti. Videomainontaa voidaan tehdä sosiaalisen median kanavissa, integroituna osaksi erilaisia verkkosivustoja natiivimuodossa tai Internetin striimaus- ja NettiTV-palveluissa. Mainontaa voidaan toteuttaa myös perinteiseen televisioon.

Videomainonnan palvelut

YouTube-mainonta

YouTube-mainonta on kustannustehokasta, erittäin hyvin kohdennettavaa ja mitattavaa. Videomainonnalla vedotaan tunteisiin ja kasvatetaan brändin tunnettuutta. YouTube-mainosten avulla tavoitat erittäin suuren määrän potentiaalisia asiakkaita, sillä pelkästään Suomessa YouTubea käyttää yli 2,3 miljoonaa ihmistä.

YouTube-mainonnan palvelut

Spotify-mainonta

Spotify on maailman suurin musiikin suoratoistopalvelu, jossa mainostamalla saat välitettyä viestisi tehokkaasti. Ilmaisversiossa äänimainoksia soitetaan ajoittain kappaleiden välissä, ja niille on omat paikkansa myös Spotifyn käyttöliittymässä erinäisinä display-mainoksina. Spotify-mainonta on muistettavaa, tunnistettavaa ja kuulijoiden arjen mukana kulkevaa.

Spotify-mainonnan palvelut

Äänimainonta

Äänimainonta on mahdollisuus erottua massasta. Sen avulla tavoitat kuluttajat arkiaskareiden ääreltä. Äänimainonta tukee monikanavaista kampanjointia ja auttaa rakentamaan vahvempaa muistijälkeä brändistäsi tai tuotteestasi. Radiomainonnan lisäksi äänimainontaa voidaan hyödyntää myös musiikin suoratoistopalveluissa.

Äänimainonnan palvelut

Ohjelmallinen ostaminen (RTB)

Ohjelmallinen ostaminen tarkoittaa digitaalisen mainonnan ostamista automaatiota hyödyntämällä. Ohjelmallinen ostaminen on toimiva tapa tavoittaa halutut kohderyhmät, rakentaa brändin tunnettuutta ja vaikuttaa mainonnan tuloksellisuuteen.

Ohjelmallisen ostamisen paras puoli on tarkasti kohdennettavissa oleva usealla alustalla toteutettavissa oleva mainonta, jonka turhat mainosnäytöt saadaan minimoitua. Se takaa laadukasta näkyvyyttä premium-medioissa ilman päällekäispeittoa.

Ohjelmallisen ostamisen (RTB) palvelut

Remarketing

Remarketing eli uudelleenmarkkinointi on oivalllinen keino palauttaa asiakkaasi takaisin ostopolulle. Mainontaa kohdennetaan sivustollasi jo käyneille vierailijoille eli käytännössä muistutat asiakastasi itsestäsi sekä hänen jo katselemistaan tuotteista tai palveluista. Remarketing-mainontaa voidaan toteuttaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai bannerimainontana Google Display -verkostoon kuuluvilla sivustoilla.

Remarketing-mainonnan palvelut

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi kustannustehokasta, tavoittavaa ja mitattavaa. Meiltä saat kaikki sosiaalisen median markkinoinnin palvelut saman katon alta.

Autamme sosiaalisen median mainonnassa seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest, Twitter (X), Snapchat.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaista sosiaalisen median ylläpitoa yrityksellesi.

Sosiaalisen median markkinoinnin palvelut

Matkailu-
markkinointi

Matkailumarkkinointi

Matkailumarkkinointi on oma taiteenlajinsa ja Oddy tuntee sen kuin omat taskunsa.

Etsitkö digitoimistoa, joka löytää tehokkaasti matkailualan yleisöt ja tuo kävijät luoksesi? Tutustu matkailumarkkinoinnin palveluihimme.

Markkinoinnin automaatio

Tarjoamme apua markinnoinnin automaation käyttöönottoon. Tyypillisesti käyttöönottokokonaisuus pitää sisällään ennakkotehtäviin vastaamisen ja kaksi workshopia, joiden aikana kartoitamme yrityksesi tarpeet ja valitsemme järjestelmän.

Räätälöimme workshopin sisällön vastaamaan tarpeitanne. Toteutamme järjestelmän teknisen käyttöönoton ja tarjoamme apua myös sisällöntuotantoon.

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.