Animaatio- ja videotuotanto

Animaatio- ja videotuotanto vievät sisältösi uudelle tasolle

Animaatio- ja videotuotannon palvelumme tarjoavat vetovoimaisia ja kohderyhmääsi puhuttelevia sisältöjä markkinointiin kanavassa kuin kanavassa. Liikkuva kuva toimii erinomaisesti huomion herättäjänä ja auttaa rakentamaan persoonallista brändiä.

Videot ja animaatiot ovat erottuvia, monikäyttöisiä ja viihdyttäviä keinoja viestiä yrityksen sanomaa. Niiden avulla voidaan herättää tunteita sekä välittää runsaasti kiinnostavaa informaatiota tiiviissä paketissa. Videoiden ja animaatioiden viesti ja visuaalinen tyyli voidaan muokata kohderyhmän mukaisesti, ja formaatti on helppo mukauttaa eri alustojen mukaan.

Videot ja animaatiot toimivat erinomaisesti erityisesti sosiaalisessa mediassa niiden vetovoiman, helpon jakamisen, tarinankerronnan voiman ja vuorovaikutteisuuden ansiosta, mikä tekee niistä tehokkaan tavan herättää ja ylläpitää yleisön kiinnostusta.

Lisäksi ne soveltuvat hyvin verkkosivustoille, videotoistopalveluihin ja erilaisiin mainoskanaviin, sillä niillä voidaan välittää monimutkaisia viestejä selkeästi ja herättää huomiota visuaalisesti, edistäen sitoutumista ja markkinoinnin tehokkuutta.

Videoiden ja animaatioiden käyttö ei ole sidottu tiettyihin alustoihin, vaan niitä voidaan hyödyntää monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin kanavissa. On kuitenkin tärkeää, että video on muokattu alustalle sopivaksi.

Animaatio- ja videotuotannon palvelumme

Mitä animaatio- tai videotuotanto maksaa?

Kustannukset riippuvat videon tai animaation pituudesta, tyylistä ja animoitavien elementtien määrästä. Huolellinen käsikirjoitus ja visuaalinen suunnittelu vaikuttavat työmäärään ja siten kustannuksiin.

6 syytä – Miksi hyödyntää videota tai animaatiota?

  1. Visuaalinen viestintä tehoaa. Videot ja animaatiot mahdollistavat viestinnän visuaalisesti vaikuttavalla tavalla. Liikkuva kuva, ääni ja grafiikka yhdistettynä oikeaan viestiin tehostavat sen muistettavuutta.
  2. Tunteisiin vaikuttaminen. Videoiden ja animaatioiden avulla on mahdollista koskettaa katsojien tunteita. Visuaalisella sisällöllä on kyky herättää iloa, innostusta, myötätuntoa ja muita tunteita tehokkaammin kuin pelkkä teksti.
  3. Monipuoliset käyttömahdollisuudet. Videoita ja animaatioita voidaan hyödyntää useisiin eri tarkoituksiin, kuten mainontaan, brändin rakentamiseen, koulutukseen, rekrytointiin ja sisäiseen viestintään. Ne soveltuvat eri alustoille ja tavoitteisiin.
  4. Brändin vahvistaminen. Animaatiot ja videot tukevat yrityksen brändiä hyödyntäessään yhtenäistä ja tunnistettavaa visuaalista ilmettä. Tämä vahvistaa brändiäsi ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoista.
  5. Vuorovaikutteisuus ja sitoutuminen. Videoiden ja animaatioiden avulla voidaan luoda vuorovaikutusta erinomaisesti. Tilastollisesti katsojat osallistuvat ja sitoutuvat videosisältöihin muita sisältöjä vahvemmin.
  6. Jakelun helppous. Videosisältöjä ja videomainontaa voidaan toteuttaa useilla eri alustoilla, kuten vaikka sosiaalisessa mediassa, verkkosivustoilla tai mainostauluilla.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.