Kevyet WordPress verkkosivut

LAADUKKAAT VERKKOSIVUT OVAT MENESTYKSELLISEN MAINONNAN PERUSTA

Meiltä saat WordPress-verkkosivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät visuaalisen suunnittelun, tekstisisällön suunnittelun sekä teknisen toteutuksen.

Kauniit ja toimivat verkkosivut

Luomme yrityksellesi kauniin, tehokkaan ja tavoitteitasi tukevan verkkosivuston, kevyen kampanjasivuston tai yksittäisen kampanjasivun/landing pagen mainostamiseen. Toteutamme verkkopalvelun juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä eli järjestelmä, jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointiosaamista. Palveluun saa asennettua lisäosia, jotka parantavat sivustojen toiminnallisuuksia. Käytämme WordPress-toteutuksissa hyväksi havaittuja räätälöitävissä olevia teemoja ja lisäosia.

Tarjoamme halutessasi myös sivuston ylläpidon ja hoidamme päivitykset puolestasi. Saat meiltä verkkosivu-projektien toimituksen jopa 4 viikossa.

WordPress-palvelumme

Saat Oddylta tyylikkäät, turvalliset ja helposti muokattavat WordPress verkkosivut, joilla on moderni ja toimiva ulkoasu. Sivustomme ovat aina responsiivisia. Asennamme käyttöösi laajat ja hyödynnettävissäsi olevat ominaisuudet.

Verkkosivuston hinta

Työmäärään ja kustannuksiin vaikuttavat monet eri tekijät, kuten sivuston laajuus ja sen toiminnallisuudet, sivupohjien määrä, integraatiot sekä lisäosat. Tärkeintä on löytää toimivin ratkaisu. Järeämmät verkkosivustot tuottamme yhteistyössä Oddy Techin kanssa ja kevyemmät toteutukset yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Avaimet käteen -toteutuksen hinta alkaen 4000 €.

Sisältää visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen, joissa huomioidaan digitaalisen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tarpeet.

Miksi WordPress-verkkosivut?

 1. Lisää ja muokkaa sisältöä helposti
  Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaiken tasoisille käyttäjille.
 2. Tuhansia hyödyllisiä lisäosia (Plugins)
  WordPressissa on hurja määrä hyödyllisiä lisäosia. Lisäosien avulla voit luoda lomakkeita, tehdä hakukoneoptimointia sekä paljon muuta. Koodia ei tarvitse aloittaa alusta, vaan valmiit lisäosat ovat nopeita ottaa käyttöön ja ne mahdollistavat erilaisia toimintoja.
 3. Räätälöitävissä yrityksesi ilmeen mukaan
  Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi ilmeen mukaan. Saat haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit.
 4. Open Source – eli avoimen lähdekoodin ilmainen ohjelmisto
  Avoin lähdekoodi tarkoittaa, että WordPress-alusta voidaan ottaa käyttöön täysin ilmaiseksi, toki webhotelli tarvitaan. Avoin lähdekoodi mahdollistaa myös sivustojen räätälöinnin hyvin pitkälle.
 5. Valmis verkkokauppaa varten
  WordPress-alustan päälle voidaan myös ottaa käyttöön verkkokauppa. WordPress-verkkokauppaan (WooCommerce-lisäosa) integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta.
 6. Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten
  Suurin osa teemoista on valmiiksi responsiivisia.
 7. Jatkuva kehitys
  Miljoonat kehittäjät osallistuvat aktiivisesti alustan kehitykseen, parantamiseen ja uudistamiseen.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.