Kuvapohjat ja templatet

Brändillesi uskolliset kuvapohjat ja templet luovat yhtenäisen visuaalisen ilmeen

Kuvapohjat ja templatet varmistavat, että brändin visuaalisen yhtenäisyys säilyy ja välittyy kaikissa yrityksen kanavissa. Yksi suurimmista kuvapohjien eduista on helppokäyttöisyys ja muokattavuus, mikä nopeuttaa merkittävästi graafisen tuotannon työprosessia. Kuvapohjia on myös helppoa ja nopeaa muokata itse, jos osaa graafisten työkalujen perusteet.

Kuvapohjat nopeuttavat sisällöntuotantoa

Kuvapohjat soveltuvat monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin, kuten sosiaalisen median postauksiin, verkkosivuston sisältöihin, dokumentteihin ja esityksiin sekä uutiskirjeisiin. Kuvapohjat sisältävät brändille tunnistettavat elementit, kuten fontit, värit ja muut design-elementit, ja niiden muokkauksen yhteydessä tarvitsee vain vaihtaa kuva ja tekstit.

Palvelumme: kuvapohjat ja templatet

Sosiaalisen median kuvapohjat

Sosiaalisen median postauksiin soveltuvat kuvapohjat ovat tehokas työkalu brändin rakentamiseen ja näkyvyyden kasvattamiseen sosiaalisessa median kanavissa. Kuvapohjat räätälöidään yrityksen ilmeeseen sopivaksi ja niitä on helppo muokata, kun tarve postaamiselle tulee. Kuvapohjien käyttö tehostaa sisällöntuotantoa ja säästää aikaa, kun jokaisen somesisällön kanssa ei tarvitse aloittaa tyhjästä. Graafisen suunnittelun ammattilaistemme avustuksella saat brändisi mukaiset, helposti muokattavat ja saavutettavat kuvapohjat somesisällöntuotannon tueksi.

Verkkosisältöjen kuvapohjat

Jos luot säännöllisesti sisältöä verkkosivustollesi tai blogiin, kannattaa kuvapohjat olla valmiina myös näihin sisältöihin. Valmiit pohjat helpottavat ja nopeuttavat sisällöntuotannon prosesseja, kun esimerkiksi jokaiselle artikkelikuvalle ei tarvitse suunnitella ulkoasua erikseen. Samalla varmistetaan, että brändin visuaalinen ilme säilyy johdonmukaisena kaikessa verkkoviestinnässä.

Teams, Powerpoint- ja Word -templatet

Templaattien avulla brändin visuaalinen ilme saadaan tuotua myös dokumentteihin ja esityksiin. Tämä vahvistaa yrityksen tunnistettavuutta ja luo tasokkaan kuvan yrityksestä. Lisäksi, kun työntekijät käyttävät valmiita pohjia esimerkiksi presentaatioissaan, vapautuu aikaa itse sisällön tekemiseen. Toteutamme brändillesi sopivat templatet alustalle kuin alustalle. 

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.