Konsultointi

Hyödynnä digitaalisen markkinoinnin ammattitaitoamme

Tavoitteena parempia tuloksia digitaalisessa markkinoinnissa? Kaipaatko ulkopuolisen näkemystä ja ammattitaitoa? Konsultointiapu voi olla etulyöntiasemasi matkalla kohti tuloksellista markkinointia.

Digitaalisen markkinoinnin maailma muuttuu jatkuvasti, mikä voi tehdä markkinoinnin työkalujen, trendien ja käytäntöjen omaksumisesta ja hyödyntämisestä haastavaa kaiken muun liiketoiminnan pyörittämisen ohella.

Asiantuntevat konsulttimme antavat opastusta haasteiden yllättäessä ja auttavat niiden selättämisessä. Varmistamme, että hyödynnät mahdollisuudet tavoittaa kohdeyleisösi tehokkaasti. Saat meiltä ajankohtaista näkemystä ja asiantuntijuutta, joka auttaa pitämään digitaalisen markkinoinnin tekemisesi etulinjassa ja sinut digitaalisen maailman aallonharjalla.

Selvitetään markkinointisi mutkat yhdessä

Asiantuntijamme auttavat sinua selvittämään esimerkiksi liiketoimintasi markkinoinnin ongelmatilanteet tai perehtyvät kilpailijoihisi. Tuemme sinua strategiatyössäsi ja autamme sinua tekemään oivalluksia, jolloin strategia myös vastaavat paremmin liiketoiminnallisia tavoitteitasi.

Oli kyse sitten digitaalisesta markkinoinnista, analytiikasta, sisällöntuotannosta tai graafisesta suunnittelusta, ammattilaistemme asiantuntemus auttaa sinua viemään digitaalisia toimenpiteitäsi eteenpäin. 

Konsultoinnin avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä virheet markkinoinnissa voivat toisinaan osoittautua kalliiksi. Konsulttimme tarjoavat sinulle hyödynnettäväksi laajan osaamisensa ja varmistavat, että toimit fiksusti, dataan pohjautuen ja tavoitteidesi mukaisesti. 

Konsultointipalvelumme

Saat meiltä apua tilanteeseen kuin tilanteeseen digimarkkinoinnissasi. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, jotka koostuvat juuri niistä palveluista, joita he tarvitsevat.

Askarruttaako jokin markkinointi- tai digiasia? Meiltä voit kysyä mistä tahansa digitaalisen maailman navigoinnista tai markkinointiin liittyvästä. Autamme sinua asiakaslähtöisellä ja maanläheisellä otteella, ja tarvittaessa väännämme mutkat suoriksi pidemmän kautta.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.