Joni Taimela

Media Planner

“Virheist oppii ja kokemust karttuu” (Pikku G)

Myynti sekä markkinointi ovat aina olleet lähellä Jonin sydäntä. Vuosien varrella ne ovatkin olleet hänen elämässään läsnä useissa eri rooleissa. Erityisesti digitaalinen markkinointi on aina kiinnostanut Jonia ja ala motivoikin häntä oppimaan koko ajan uutta. Alan jatkuva kehittyminen saa Jonia myös kehittämään itseään jatkuvasti, jotta hän pysyisi tehokkaasti kärryillä digitaalisen markkinoinnin uusista tuulista.

Vapaa-aikanaan Joni identifioituu HC-penkkiurheilijaksi, joka nauttii futiksen katsomisesta, etenkin Valioliiga-lauantaiden parissa. Penkkiurheilun lisäksi Jonin harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja kotikuntoilu. Palloa hän pääsee itsekin potkimaan lapsensa kanssa perhefutiksessa. Urheilun vastapainona Joni rauhoittuu mielellään mielenkiintoisten kirjojen äärellä.

Osaaminen

Jonilla on kattava kokemus B2B- ja B2C-yritysten kanssa toimimisesta. Hän kuuntelee asiakkaita, palvelee heidän tarpeitaan sekä löytää oivaltavia ratkaisuja, joista on oikeaa hyötyä asiakkaille. Asiakastyytyväisyys on Jonille tärkeää ja motivoi löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaat vaihtoehdot.

Jonin aiemmat työtehtävät ovat opettaneet vastuunottoa. Hän on päässyt tekemään useita erilaisia työtehtäviä sekä oppinut hahmottamaan myös liiketoimintaa erinomaisesti. Työkaverit kuvailevat Jonia yrittäjähenkiseksi tiimipelaajaksi, joka auttaa muita mielellään rautaisella osaamisellaan ja aina yhtä rauhallisella asenteellaan.

Rooli projekteissa

Joni hallinnoi digitaalista mainontaa yhdessä muun mainonnan tiimin kanssa. Jonin vahvuutena on erityisesti Google Ads -mainonnan osaaminen, mutta lisäksi operoi myös Facebookin, LinkedInin, Looker Studion, Google Analyticsin ja Google Business Profilen alustoja.

Poimintoja työhistoriasta

2021- Oddy Digital Oy, Media Planner

2013-2021 Reicap Oy, Myyntipäällikkö

2006-2012 Reicap Oy, Markkinointipäällikkö

2003-2005 Reicap Oy, Tilauskäsittelijä

Koulutus

2021 Marketing & Analytics Academy – Grow with Google (Saranen Consulting koulutusohjelma)

2017-2021 Kauppatieteiden opinnot: Johtamisen aineopinnot, Taloustiede & Markkinointi (70 op), Jyväskylän avoin yliopisto

2007-2012 Tradenomi, Markkinointi, Laurea Ammattikorkeakoulu

2002-2005 Ylioppilas, Viherlaakson lukio

Referenssit

Joni on mukana muun muassa näissä seuraavissa Oddy Digitalin asiakkuuksissa:

Suomen Sijoitusmetsät, CTN, Verisure, Cobello, Darment, Refedo, Loistoristeilyt, Mercuri International, Niemi.

Joni Taimela
Espoo

Lue

Joni Taimelan kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.