Jukka Leino

Co-owner

| Asiakkuudet

Jukka toimii Oddy techin puolella toimarina. Työssään Jukka auttaa asiakkaita löytämään liiketoimintaansa digitaalisia helpotuksia. Jukka hallitsee laajat kokonaisuudet ja osaa piirtää isoja linjoja taidokkaasti.

Jukan mielestä työssä parasta on asiakkaiden tapaaminen ja heidän tekemisensä helpottaminen digitaalisilla ratkaisuilla. Jukalla on erinomainen kyky kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan todellinen tarve ja liiketoiminnan kipukohdat ja on hyvä hoksaamaan monipuolisia ratkaisuja asiakkaan työnteon helpottamiseksi.

Työkaverit kuvailevat Jukkaa ihmisläheiseksi, osaavaksi, huumorintajuiseksi ja reiluksi tyypiksi ja ihailevat Jukan kokemuksen ja tiedon määrää. Työkavereiden mukaan Jukka on hyvä siinä mitä tekee – ja omasta mielestään Jukka on hyvä myös alamäkihiihdossa.

Jukka saa huonoinakin päivinä nauramaan huonoilla läpillään. Jukan ymmärrettävä ja käytännönläheinen lähestyminen asioihin on saanut paljon positiivista palautetta myös yhteistyökumppaneilta ja asiakkailta.

Vapaa-ajalla Jukka harrastaa vapaalaskua, valokuvausta, enduroa ja rakentamista.

Osaaminen

Kuuntelutaito. Jukka pitää ihmisten kuuntelemisesta. Esittämällä sopivia kysymyksiä, Jukka kokee löytävänsä asiakkaan kanssa usein ne todelliset haastekohdat. Jukka hahmottaa helposti tilanteesta kokonaiskuvan, jolloin sen voi myös palastella osiksi. Erittäin laaja digitaalisen liiketoiminnan ymmärrys auttaa häntä priorisoimaan ja valitsemaan asiakkaalle parhaat ratkaisut.

Rooli projekteissa

Jukka on ehdottomasti parhaimmillaan projektin aloituksessa. Jukka saa kiksejä yrityksen tilanteen hahmottamisesta. Todellisten tarpeiden löytämisen jälkeen, Jukalle on luontevaa ohjata asiakas eteenpäin toisten Oddyjen hoteisiin.

Poimintoja työhistoriasta

2019 – – Oddy Digital (ent. Brave Digital Oy)
Co-Owner

2015 – – Oddy Tech (ent. Brave Digital Oy)
CEO, Co-Owner

2013 – 2015 Fonecta / Fonecta Enterprise Solutions
Business Unit Director

Fonecta palkkasi Jukan rakentamaan uuden digitaalisen markkinoinnin liiketoimintayksikön. Yksikkö rakentui valikoitujen yritysostojen kautta, joita hän oli itse valitsemassa ja integroimassa osaksi yksikköä. Kokonaisuudeksi muodostui lopulta noin 30 henkilön tiimi, jonka pyörittämä liikevaihto oli 10M €.

2014 – 2015 IAB Finland

Board Member

2007 – 2013 Verkossa Media Oy

Sales Director, Account Director, Key Account Manager

Digitaalisen markkinoinnin uran Jukka aloitti start-up yrityksessä nimeltä Verkossamedia. Jukka aloitti työt Key Account Managerina ja eteni yrityksen kasvaessa myyntijohtajaksi. Yrityksen kasvukaari alkoi nollasta ja Jukan lähtiessä firmasta liikevaihto oli n. 7M.

Koulutus

Mercuria Business School
Bachelor of Business Administration, Marketing

Referenssit

Jukalle tärkeimmät onnistumiset ovat olleet eri yhtiöissä kokonaiskasvun saavuttaminen, mutta vieläkin enemmän tiimin avittaminen huippusuorituksiin. Asiakkuuksista suuret yritykset kuten Elisa, Gigantti tai Finnair ovat jääneet Jukalle isosti mieleen menneistä vuosista. Nykytilanteessa kuitenkin Jukalle pk-yritysten johdon tapaaminen ja todellisten muutosten saavuttaminen on kaikkein lähimpänänä sydäntä.

Jukka Leino

Lue

Jukka Leinon kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.