Laura “Lilli” Nevasalo

Kaupallinen johtaja

| Kasvu ja asiakkuudet

Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin.

Laura ”Lilli” Nevasalo on tunnettu siitä, että hän pitää useita lankoja käsissään yhtäaikaa ja tohinaa riittää. Lilli toimii kaupallisena johtajana ja asiakkuusjohtajana Oddy Digitalin puolella ja aikaisemmin myös Oddy Techin puolella. Lauran työtehtävät ovat erittäin monipuoliset, mutta pääsääntöisesti Laura vastaa nykyisten ja uusien asiakkaidemme kokonaisvaltaisista digitaalisten ratkaisujen kehittämisen suunnittelusta ja monikanavaisten mediaratkaisujen miettimisestä. Erittäin tärkeänä tehtävänä on myös asiakkaidemme tyytyväisyydestä huolehtiminen ja se, että heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laura on myös toimiston “mama”, joka pitää huolen, että kaikilla on kaikki hyvin.

Parasta työssä Lauran mielestä ovat monipuoliset työtehtävät ja ihanat asiakkaat. “Aamulla et koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Parasta on se, kun saamme asiakkaan kanssa konkretisoitua todellisen haasteen, ratkaisemme sen ja asiakas onnistuu.”

Laura on eläinrakas, järjestelmällinen, aikaansaava, tarkka, tehokas, tunnollinen ja tulee erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lauran kanssa onkin helppo keskustella, komppaavat sekä työkaverit että asiakkaat. Laura luo hyvän luottamussuhteen niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun Lauralle on avautunut henkilökohtaisista huolistaan asiakas tai lähikollega.

Vapaa-ajalla kolme lasta ja kaksi koiraa pitävät Lauran kiireisenä. Aina kuin vain on mahdollisuus, lähtee Laura mielellään urheilemaan, esimerkiksi kuntosalille, spinning-tunnille, kick boxing -tunnille tai ratsastamaan.

Osaaminen

Projektinjohtaminen. Digistrategian suunnittelu. Digimarkkinoinnin suunnittelu. Liiketoiminnan kehittäminen. Prosessien kehittäminen. Data-analyysit. Henkilöstöjohtaminen. Laura on asunut useamman vuoden Kiinassa ja kerännyt sitä kautta kansainvälistä kokemusta.

Rooli projekteissa

Laura toimii projektinjohtajana ja varmistaa, että halutut tavoitteet saavutetaan sovitussa aikataulussa. Laura vastaa kokonaisuuksien suunnittelusta yhteistyössä tiimin kanssa.

Poimintoja työhistoriasta

04/2022 Oddy Digital /
Commercial Director / Client Director

2016 – 2022 Oddy Digital / Oddy Tech (ent. Brave Digital Oy)
Client Director

2008-2016 Yrittäjä
Sisustussuunnittelija, Personal Trainer

2001-2008 Roche Oy
Markkinointikoordinaattori

Koulutus

Tradenomi
Viestinnän perusopinnot, Avoin yliopisto
Psykologian perusopinnot, Avoin yliopisto

Referenssit

Mm. O.K. Auto, VCT Finland, GC Sportswear, Upfronts, Savosolar, Espoon Asunnot, Elpy ry, Cobello, KPA Unicon, dSign, Naps Solar Systems, Assa Abloy, Kanresta ja Softability.

Laura Nevasalo Oddy

Lue

Laura “Lilli” Nevasalon kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.