Teemu “Temmi” Leskinen

Digital Business Lead

| Mainonnan hallinta

Datan ja numeroiden kanssa pelailevan Temmin työnkuvaan kuuluu digimarkkinoinnin suunnittelu, toteutus ja analysointi. Ydintekemiseen kuuluu asiakkaiden kanssa tehokkaamman digimarkkinoinnin kokonaisuuden kehittäminen.

Parasta työssä Teemun mielestä on asiakkaiden kanssa työskentely. “Kun käytössä on mahdollisimman paljon dataa, pystytään tekemään perusteltuja peliliikkeitä markkinoinnin toimenpiteiden suhteen. Jos dataa ei ole, lähdetään rohkeasti availemaan uusia ovia, ja suljetaan toimimattomat sitten perässä.”

Teemulla on erinomainen ja laaja käsitys digimarkkinoinnin toimikentästä ja sen mahdollisuuksista. Toimenpiteiden analysointi ja tämän pohjalta uusien ratkaisujen teko ovat Teemun vahvuuksia. Temmi on hyvä ja tykätty tyyppi niin asiakkaiden kuin työkavereiden keskuudessa. Työkaverit kuvailevat Teemua taitavaksi, asiantuntevaksi ja huipuksi tyypiksi ja että miten Teemu haluaa aina ymmärtää asiakkaan todellisen tarpeen ja tarjota ratkaisun siihen.

Vapaa-ajalla Teemu harrastaa ympärivuotisesti punttisalia ja kesäisin frisbeegolfia. Televisiosta Teemu seuraa aktiivisesti urheilua ja unta houkutellessa Teemu lukee kirjoja.

Osaaminen

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Analytiikkaan pohjautuvat ratkaisut. Konversio-optimointi.

Alustat: Google Ads/Analytics/Tag Manager/Data Studio, Facebook, LinkedIn, Snapchat, Twitter, TikTok, Pinterest, Microsoft Advertising (Bing Ads)

Rooli projekteissa

Vastaa digitaalisen markkinoinnin käytännön pyörittämisestä eri kanavissa yhdessä tiiminsä kanssa. Teemun vahvuutena on monipuolinen osaaminen Google-mainonnasta ja sosiaalisen median kanavista. Teemu taitaa niin Facebookin, Instagramin, SnapChatin kuin TikTokinkin salat. Teemu suunnittelee ja toteuttaa laajoja, monikanavaisia mainonnan kokonaisuuksia asiakkaiden tavoitteet ja toiveet huomioon ottaen. Teemu osaa analysoida ja raportoida ymmärrettävästi saavutettuja tuloksia ja tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksia.

Teemu pitää myös “hands-on” koulutuksia mm. Google Adsista ja Meta (Facebook) Business Managerista. Näissä koulutuksissa tartutan tuumasta toimeen. Ensin tilin asetukset laitetaan kuntoon, jonka jälkeen kampanjat alustetaan yhdessä lähtövalmiiksi.

Poimintoja työhistoriasta

2017 – – Oddy Digital (ent. Brave Digital Oy)
Digitaalisen markkinoinnin Team Lead

2016-2017 Säästöpankkiryhmä
Service Advisor

2015-2016 Pop Pankki
Service Advisor

Koulutus

2012-2016 Oulun Ammattikorkeakoulu, tradenomi, markkinointi

2007-2010 Iisalmen Lukio, ylioppilas

Referenssit

Omena Hotels, By Iisalmi, Laattapiste, Säästöpankki Optia, Antell, Muuttopalvelu Niemi, Sakky, Vuokatti Sport, AINA-keittiöt, JOT Automation + paljon toimijoita eri toimialoilta.

Teemu Leskinen
Kuopio

Lue

Teemu “Temmi” Leskinenn kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.