Kymmenen vinkkiä yrityksen graafiseen tuotantoon

Laadukkaasti toteutettu materiaali vakuuttaa ja jää katsojan mieleen. Lataa opas ja tutustu vinkkeihimme!

Yhtenäinen ja brändinmukainen graafinen ilme kautta linjan on tärkeää kaikenkokoisille yrityksille. Visuaalisella ilmeellä erotut muista ja jäät mieleen. Graafisen tuotannon materiaalit tulee toteuttaa järkevästi ja huolella. On myös tärkeää tuntea kohdeyleisö sekä alusta jonne materiaalia tuotetaan. Esimerkiksi yrityksen läsnäoloa sosiaalisessa mediassa ei kannata tehdä puolihuolimattomasti. Huoliteltu graafinen ilme kuvavirtaan pohjautuvilla alustoilla nostaa yrityksen auktoriteettia ja tekee viestistä kiinnostavamman. Lataa opas ja lue vinkkimme, miten onnistut kaikilla alustoilla!

Antaisitko mieluummin graafisen tuotannon ammattilaisten käsiin? 

Graafisen tuotannon kymmenen vinkkiä ei riitä tarpeisiisi? Ei hätää. Meitä saat ammattitaitoista ja asiantuntevaa apua kaikkiin visuaalisen tuotannon tarpeisiisi niin digiin kuin printtiin. Graafisen tiimin ammattilaisemme auttavat. Meiltä saat myös koulutusta graafiseen osaamiseesi, jos tuotat materiaaleja itse. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin palveluja ja tartumme mielellämme niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin. Erityisesti pk-yritysten auttaminen on sydäntämme lähellä.

kuukauden kampanja - jutellaanko lisää?

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Oddy HTML5 bannerit

Tietoisku HTML5-banneriaineistoista

HTML5 (Hypertext Markup Language) tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tehdä näyttäviä, toiminnallisia mainosmuotoja desktopiin, mobiiliin ja tablettiin. Suosittelemme vahvasti animoitujen ja toiminnallisten aineistojen tekemistä HTML5 -muotoon. Lue lisää.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.