Cursor-käännöstyöt

Toteutimme Kotka-Haminan seudun matkailumarkkinoinnista vastaavalle Cursor Oy:lle laajan kokonaisuuden käännöstöitä vuoden 2022 aikana.

Cursorille toteutetut käännökset käsittivät sekä verkkosisältöihin että printtimateriaaleihin tulevia tekstejä, joita asiakas hyödynsi myös mainonnan puolella. Ruotsin markkinoille suunnatut matkailumarkkinoinnin sisällöt käännettiin suomesta ruotsiin nimenomaan naapurimaasta tulevia matkailijoita ajatellen – tässä työssä tärkeää on tasapainottelu suomenruotsin ja ruotsinruotsin välillä.

Suomi-ruotsi -kieliparin käännöksillä tehty mainonta tavoitti yli miljoonan silmäparin yleisön Ruotsiin kohdennetussa mainonnassa. Erityistä kiitosta saimme huolitellusta ja ruotsalaiselle kohdeyleisölle tehdystä käännöksestä, jossa otetaan huomioon nimenomaan naapurimaan kielelliset konventiot ja matkailumarkkinoinnin tyylikeinot.

Oddy Digital tarjoaa käännöspalveluja osana materiaali- ja sisällöntuotannon kokonaisuutta. Toteutamme työt laajan kääntäjäverkostomme avulla ja panostamme laatuun. Kaikki eri kielten kääntäjämme ovat alansa ammattilaisia.

Kunnia-asiamme on pitää huolta, että käännöstyön laatu vastaa modernin digitaalisen markkinoinnin tarpeita myös SEO-näkökulmaa ja lokalisointia ajatellen. Ammattilaisten avulla tekstin kieliasu pysyy huoliteltuna ja lukukokemus eheänä kaikilla kohdemarkkinoilla.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.