Syysloma-kampanjan karusellikuva Ähtäri Zoolle

Toteutimme Ähtärin eläinpuistolle syysloma-kampanjan graafisen ilmeen. Karusellikuva toteututettiin brändille uskollisesti ja tunnistettavasti, kohderyhmä ja tavoite huomioiden.

Ähtäri Zoo eli Ähtärin eläinpuisto on yksi kotimaan tunnetuimmista eläinpuistoista. Jo viidenkymmenen vuoden ajan ihmisiä ilahduttaneessa eläinpuistossa vierailee vuosittain noin 150 000 kävijää.

Oddy Digital on saanut ilon olla mukana kasvattamassa Ähtärin eläinpuiston digitaalista läsnäoloa ja näkyvyyttä monipuolisen mainonnan ja materiaalituotannon avulla.

Oddy Digital on mukana rakentamassa Ähtärin eläinpuiston digitaalista näkyvyyttä monikanavaisesti ja laaja-alaisesti, ja syksyllä 2023 toteutettu syysloma-kampanja on yksi osa kokonaisuutta. Mainonnan lisäksi toteutimme kampanjaa varten graafiset materiaalit.

Sosiaalisen median runsas kuvatulva vaatii mieleenpainuvia ja muistettavia sisältöjä ja materiaaleja, jotka saavat myös aikaan toimintaa. Tämän takia valitsimme toteutustavaksi brändivärejä ja -ilmettä hyödyntävän karusellikuvan.

 

 

Ähtäri Zoon syyslomakampanjaa varten luotiin karusellikuva, joka on toteutettu yhtenäisenä kollaasina. Yhtenäisen kollaasin selaaminen sujuu saumattomasti ja houkuttelee tehokkaammin klikkaamaan mainosta ja konvertoitumaan. Asiakas käytti materiaalia myös syyslomakampanjan laskeutumissivulla.

Kuvakaruselli on erittäin toimiva keino somemainontaan, sillä se on vetovoimainen myös orgaanisesti. Kuvakarusellien parissa vietetään enemmän aikaa kuin yksittäisen kuvan sisältävien postausten, ja siksi karuselli saa myös aikaan muistijäljen tehokkaammin.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.