Taloykköset Vastuullisuus -huoneentaulu

Vastuullisuudesta kertova esteettinen huoneentaulu Taloykkösten toimistoon.

Pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena rakennuspalvelu Taloykkösille syntynyt huoneentaulu, joka oli sekä miellyttävä toteuttaa että erittäin onnistunut tuotos.

Taloykköset on Joensuun ja Lahden alueella vaikuttava tunnettu asuntorakentaja. Satoja asuintaloja rakentanut firma on toiminut lähes kahden vuosikymmenen ajan. Joensuuhun toimintaa on laajennettu vuosituhannen alussa. Korkeaan laatuun panostava yritys on hyödyntänyt Oddyn osaamista kohdeyleisöä puhuttelevien mainosmateriaalien tuotannossa. 

Taloykkösten kanssa yhteistyömme on tuottanut monenlaisia markkinointimateriaaleja, kuten messuosaston suunnittelua, kampanjamainoksia, esitteitä ja lehtimainoksia. Erityisen mielenkiintoiseksi projektiemme joukosta nousee vastuullisuudesta kertova huoneentaulu.

Asiakas halusi taulun, joka kertoo yrityksen vastuullisuudesta rakentajana. Lähtökohdaksi otimme ESG-strategiatyön, jonka avulla luotiin sanalista, jossa verbalisoitiin yritykselle tärkeät vastuullisuuden tekijät ja niiden painotusarvo. 

Projektia lähdimme toteuttamaan siten, että sanat tulevat esiin kolmen eri ESG-kategorian alle (Environmental, Socia ja Governance). Vastuullisuudesta viestimisen ja kertomisen lisäksi oli tärkeää, että taulu olisi esteettisesti vetovoimainen ja miellyttävä katsoa.

Eri aiheiden painotusta ja tärkeyttä tuotiin esiin sanojen eri koolla ja sijainnilla eri vastuuskategorioissa. Taulu kuvastaa yrityksen arvoja ja osoittaa yrityksen sitoutuvan vastuullisuustyöhön. Huoneentaulu ei ole pelkästään koriste, vaan toimii jatkuvana muistutuksena yrityksen arvoista. Taulu muistuttaa jokaista työntekijää ja sidosryhmää siitä, että vastuullisuus on läsnä yrityksen jokaisella askeleella.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.