Yrityksen tavoitteita tukevat graafiset materiaalit CH-Bioforcelle

Suunnittelimme ja tuotimme CH-Bioforcelle erilaisia digi- ja printtimuotoisia materiaaleja. Katso graafiset materiaalit ja toteutus.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Graafiset materiaalit ovatkin avainasemassa, kun uudesta teknologiasta halutaan kertoa tehokkaasti ja havainnollistavasti tai kun halutaan yksinkertaistaa monimutkaisia asioita kansankielelle. CH-Bioforce on tästä oiva esimerkki.

Yhteistyömme myötä olemme suunnitelleet ja tuottaneet CH-Bioforcelle erilaisia digi- ja printtimuotoisia graafisia materiaaleja kuten esitteitä, kuvituskuvia, infograafeja, logoja, sosiaalisen median postauskuvia ja PowerPoint-esityspohjan. Olemme tuottaneet myös messumateriaaleja, mukaanlukien messuseinät useammille messuille.

Materiaalit suunniteltiin ja tuotettiin siten, että ne havainnollistavat tehokkaasti yrityksen tarjoaman teknologian hyötyjä, tekevät teknologian tarjoamien mahdollisuuksia ymmärrettäväksi tavallisillekin ihmisille ja herättävät kysyntää kohderyhmässä. 

Esimerkiksi material flow-kaaviossa tuotiin esille materiaalin kulkua vaihe vaiheelta teollisuuden ylijäämästä kohti valmiita kuluttajatuotteita. Kaavio tiivistää monimutkaisen asian yhteen kuvaan josta lukija saa heti käsityksen siitä, mitä teknologia tekee. Samaa kaaviota on hyödynnetty monenlaisissa materiaaleissa, kuten esitteissä, somepostauksissa ja messurakenteissa.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.