Somemanagerointi talveksi

Jätä somehuolet talvella Oddyn haltuun

Sinä lomailet, Oddy hoitaa somen

Joulunaika ja talvilomat lähestyvät. Some ei kuitenkaan koskaan vetäydy talviunille, eivätkä myöskään asiakkaasi. Ihmiset matkustavat ja selaavat somea matkoilla ja vapaa-ajallaan. Jotta somekanavasi pysyvät aktiivisena ja algoritmien aallonharjalla myös talvella, ei somea kannata jättää jäätymään oman onnensa nojaan.

Ulkoista somekanaviesi päivittäminen meidän haltuun talven ajaksi, niin voit itse ottaa rennommin. Hoidamme kanavasi talven ajan postaamalla joka viikko sovitun määrän postauksia eri kanaviisi. Tuotamme brändinmukaiset sisällöt niin Facebookiin, Instagramiin kuin LinkedIniinkin.

Tilaa postausreservi ennakkoon

Voit helpottaa omaa työtaakkaasi ja somen tekemistä tilaamalla meiltä postausreservin ennakkoon. Postausreservi tarkoittaa valmista pakettia materiaalia, jonka voit itse postata omiin kanaviisi silloin kun sinulle se parhaiten sopii. Postausreservi sisältää ennalta sovitun määrän valmiita postauksia: saat tekstit ja kuvat tai halutessasi vain jommatkummat. 

Toisin kuin perinteisessä somemanageroinnissa, tilatessasi postausreservin me emme hallinnoi sometilejäsi. Me tuotamme valmiiksi materiaalin, jota voit vapaasti hyödyntää silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Näin varmistat, että somessasi on sisältöä silloinkin, kun olet itse kiireinen – ilman että annat kanaviesi hallinnoinnin ulkopuoliselle taholle.

Somepostausreservi talveen

10 kpl somepostauksia

yht. 399 €

Hinta sisältää:

● Asiantuntijamme kirjoittamat somepostaukset, jotka tehdään verkkosivujenne tai muun toivomanne materiaalin pohjalta (esim. esitteet)
● Kuvien käsittelyn oikeaan kokoon valitsemasanne kanavassa
● Somepostausten hyväksytyksen (1 korjauskierros kuuluu hintaan)

Toimitamme kaikki 10 postausta samalla kertaa. Kuvat valitaan joko toimittamistanne kuvista tai ilmaisista kuvapankeista. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan erikseen, toteutuneiden kulujen mukaan. (Kuvien hinta alkaen 9,99€/kpl)

Toimitamme somepostaukset kuvineen teille sähköpostilla. Voitte hyödyntää somepostauksia oman aikataulunne mukaisesti. Hinta ei sisällä somepostausten ajastusta tai syöttöä kanaviin.

Tarjous voimassa 30.6.2024 asti. Tarjoushinta voimassa vain uusille asiakkaille.

Laura Nevasalo Oddy

Tarvitsetko apua yrityksesi markkinointiin tai markkinoinnin suunnitteluun?

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

B2B sisällöntuotanto
B2B-yrityksille sosiaalisen median sisällöntuotanto voi olla erinomainen tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, lisätä näkyvyyttä ja rakentaa asiantuntijastatusta. Tässä blogissa on listattu teemoja, joista B2B-yrityksen tyypillisesti kannattaa tehdä somepostauksia.
Infografiikan tärkein tavoite on selkeys, ja sen tehtävänä on selkeyttää monimutkaista viestiä. Infografiikan avulla teet datasta ymmärrettävää.
Paranna bannerimainonnan tehokkuutta A/B-testauksen avulla. Ajamalla useampaa eri mainosaineistoa samaan aikaan näet helposti erot niiden tuloksissa ja voit tehdä oikeita johtopäätöksiä tulevia aineistoja ajatellen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.