Somepostauksia palveluna – herätä somekanavasi eloon!

Raikas sisältö auttaa sinua erottumaan feedien virrassa

Entä jos sisällöntuotannolle ei ole aikaa?

Kuulostaako tutulta: tiedät oikein hyvin sosiaalisen median tärkeyden, mutta laadukkaiden postausten suunnitteluun ja tuottamiseen ei vain ole aikaa? Ei hätää, Oddy hyppää mielellään apuun! Sisällöntuotantopalvelumme avulla saat valmiit somepostaukset helposti ja kustannustehokkaasti käyttöösi.

Kuinka palvelu toimii käytännössä?

Asiantuntijamme kirjoittaa postaukset asiakkaan verkkosivuihin perustuen. Käytämme asiakkaan kuvamateriaalia tai kuvapankkikuvia sopimuksen mukaan. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan toteutuneiden kulujen mukaan. Muu kuvatuotanto hoituu tarvittaessa lisäpalveluna.

Toisin kuin perinteisessä somemanageroinnissa, me emme hallinnoi sometilejäsi. Me tuotamme valmiiksi materiaalia, jota voit vapaasti hyödyntää silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Näin varmistat, että somessasi on sisältöä silloinkin, kun olet itse kiireinen – ilman että joudut antamaan kontrollia ulkopuoliselle tai maksamaan kuukausittaisesta palvelusta.

Osta somesisällöt nyt tarjoushintaan: 10 kpl somepostauksia 499 eur!

Somepostauspakettimme sisältää

10 kpl somepostauksia

  • Asiantuntijamme kirjoittamat somepostaukset, jotka tehdään verkkosivujenne pohjalta
  • Kuvien käsittelyn oikeaan kokoon valitsemassasi kanavassa
  • Somepostausten hyväksytyksen (1 korjauskierros kuuluu hintaan)

yhteensä 499 eur

Toimitamme kaikki 10 postausta samalla kertaa.

Kuvat valitaan joko toimittamistanne kuvista tai ilmaisista kuvapankeista. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan erikseen, toteutuneiden kulujen mukaan. Toimitamme somepostaukset kuvineen teille sähköpostilla. Voitte hyödyntää somepostauksia oman aikataulunne mukaisesti. Hinta ei sisällä somepostausten ajastusta tai syöttöä kanaviin. Tarjoushinta voimassa vain uusille asiakkaille.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Somen vuosikello
Suunnitelmallisuus on avain tehokkaaseen sometekemiseen. Tässä postauksessa käsittelemme, miksi somen vuosikello on niin tärkeä ja mitä sillä saavutetaan.
Mikä on Threads?
Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!
Meta-mainonnan kohdentaminen
Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.