Somevideot pakettihintaan

Näppärää videotuotantoa

Ota some haltuun tuottamillamme videoilla

Haluatko nostaa yrityksesi somepelisi seuraavalle tasolle? Tai oletko haaveillut ammattimaisista somevideoista, jotka viestivät brändisi tarinan tehokkaasti ja houkuttelevasti? Meiltä saat nyt setin somevideoita kätevään pakettihintaan!

Somevideopaketti sisältää valmiiksi animoidut videot kolmessa eri koossa, jotka kohentavat brändisi näkyvyyttä verkossa. Oli kyse sitten tuotelanseerauksesta, palveluidesi esittelystä tai brändisi tarinankerronnasta, video on toimiva ratkaisu kaikkiin näihin tarpeisiin.

Tuotamme yrityksellesi kerralla kolme laadukasta, sopivan vauhdikasta ja kestoltaan someen optimoitua videota hintaan 499 €.

Katso esimerkkitoteutus videosta:

Mitä saat somevideopaketissa:

  • 3 animoitua somevideota, joissa sama sisältö neliö-, vaaka-, ja pystyformaateissa
  • Videoiden suunnittelu ja toteutus ammattilaisen kädenjäljellä, hyödyntäen valmiita templaatteja
  • Brändisi yhtenäinen ilme kaikissa videoissa
  • Musiikin ja ääniefektien lisäys tarvittaessa

Toimita meille brändimateriaalisi, videossa käytettävät kuvat ja tekstit, ja me luomme näyttävät somevideot puolestasi. Videoiden animointityyli ja kesto on vakio. Pakettiin sisältyy yksi maksuton muokkauskierros, ja tarvittaessa autamme myös tekstin luomisessa ja sopivien kuvien hankinnassa. (Kuvapankkikuvat ovat alkaen 9,99 € / kuva)

Nyt on aika tehdä vaikutus someyleisöösi laadukkailla ja houkuttelevilla somevideoilla. Ota yhteyttä ja nappaa tarjous nyt!


Somevideot pakettihintaan

Tarjoamme kolmen videon somevideopaketin etuhintaan.

  • Pakettiin sisältyy kolme videota samoilla sisällöillä, kolmessa eri koossa: neliö 1080×1080, vaaka 1920×1080 ja pysty 1080×1920
  • Hinta sisältää videon suunnittelun ja animoinnin vakiopohjaan, yrityksenne graafisen ilmeen huomioiden
  • Tilaaja toimittaa tekstit ja kuvat
  • Musiikkina käytämme royalty free stock-musiikkia, mutta voitte halutessanne toimittaa oman musiikin
  • Tarvittaessa teemme myös tekstituotannon sekä kuvien ja musiikin hankinnan lisämaksusta (stock-kuvat alkaen 9,99 € / kpl)

499 €

1 tarjouspaketti / asiakas

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

B2B sisällöntuotanto
B2B-yrityksille sosiaalisen median sisällöntuotanto voi olla erinomainen tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, lisätä näkyvyyttä ja rakentaa asiantuntijastatusta. Tässä blogissa on listattu teemoja, joista B2B-yrityksen tyypillisesti kannattaa tehdä somepostauksia.
Infografiikan tärkein tavoite on selkeys, ja sen tehtävänä on selkeyttää monimutkaista viestiä. Infografiikan avulla teet datasta ymmärrettävää.
Paranna bannerimainonnan tehokkuutta A/B-testauksen avulla. Ajamalla useampaa eri mainosaineistoa samaan aikaan näet helposti erot niiden tuloksissa ja voit tehdä oikeita johtopäätöksiä tulevia aineistoja ajatellen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.