Somemanagerointi kesäksi

Jätä somehuolet kesäksi Oddyn haltuun

Sinä lomailet, Oddy hoitaa somen

Kesä ja lomat lähestyvät ja on korkea aika valmistautua kesäsesonkiin. Some ei kuitenkaan koskaan nuku ja asiakkaasi ovat liikkeellä kesälläkin. Ihmiset matkustavat ja selaavat somea matkoilla ja mökillä. Jotta somekanavasi pysyvät aktiivisena ja algoritmien aallonharjalla kesälläkin, ei somea kannata jättää kesän ajaksi oman onnensa nojaan.

Jätä somekanaviesi päivittäminen meidän haltuun kesän ajaksi, niin voit itse ottaa iisimmin. Hoidamme kanavasi kesän ajan postaamalla joka viikko sovitun määrän postauksia eri kanaviisi. Tuotamme brändinmukaiset sisällöt niin Facebookiin, Instagramiin kuin LinkedIniinkin.

Tilaa postausreservi kesäksi ennakkoon

Voit helpottaa omaa lomaasi ja somen tekemistä myös tilaamalla meiltä postausreservin ennakkoon. Postausreservi tarkoittaa valmista pakettia materiaalia, jonka voit itse postata omiin kanaviisi silloin kun sinulle se parhaiten sopii. Postausreservi sisältää ennalta sovitun määrän valmiita postauksia: sisältäen tekstit ja kuvat tai halutessasi vain jommat kummat. 

Toisin kuin perinteisessä somemanageroinnissa, postausreservin tilatessasi me emme hallinnoi sometilejäsi. Me tuotamme valmiiksi materiaalia, jota voit vapaasti hyödyntää silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Näin varmistat, että somessasi on sisältöä silloinkin, kun olet itse kiireinen – ilman että joudut antamaan kontrollia ulkopuoliselle.

Somepostausreservi kesään

10 kpl somepostauksia yht. 399 €

Hinta sisältää:

Asiantuntijamme kirjoittamat somepostaukset, jotka tehdään verkkosivujenne tai muun toivomanne materiaalin pohjalta (esim. esitteet)

Kuvien käsittelyn oikeaan kokoon valitsemasanne kanavassa

Somepostausten hyväksytyksen (1 korjauskierros kuuluu hintaan)

Toimitamme kaikki 10 postausta samalla kertaa. Kuvat valitaan joko toimittamistanne kuvista tai ilmaisista kuvapankeista. Mahdolliset maksulliset kuvat veloitetaan erikseen, toteutuneiden kulujen mukaan. (Kuvien hinta alkaen 9,99€/kpl) Toimitamme somepostaukset kuvineen teille sähköpostilla. Voitte hyödyntää somepostauksia oman aikataulunne mukaisesti. Hinta ei sisällä somepostausten ajastusta tai syöttöä kanaviin. 

Tarjous voimassa 30.6.2023 asti. Tarjoushinta voimassa vain uusille asiakkaille.

Lue aiheeseen liittyvät blogikirjoituksemme

Heräsikö kysymyksiä?

Soita, viestittele tai piipahda käymään, niin jutellaan lisää.

  • Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme