Matomo

Kun haluat varmistaa, että omistat kaiken keräämäsi datan – nyt ja tulevaisuudessa

Matomo on avoimen lähdekoodin kävijäseuranta- ja analytiikkapalvelu, joka tarjoaa tietoturvallista ja räätälöitävää analytiikkaa.

Eettisempää ja tietoturvallisempaa dataa

Avoimen lähdekoodin palveluna Matomon yksi isoin etu on palvelun läpinäkyvyys ja nopea kehitystyö. Kehitystyö tapahtuu laajan kehittäjäyhteisön johdosta, mikä vahvistaa palvelun luotettavuutta. Henkilötietojen käsittely on palvelua hyödyntävän käsissä, sillä asiakas omistaa palvelun keräämän datan, käytti hän mitä tahansa Matomon palvelua. Henkilötiedot saadaan säilytettyä Euroopan Unionin sisällä.

Palvelu tarjoaa myös WordPress-lisäosan analytiikkaan. Näin palvelu voidaan ottaa nopeasti käyttöön esimerkiksi pienemmälle yritykselle. Palvelua käyttää yli miljoona verkkosivustoa ja se soveltuu hyvin keskisuurten ja pienten yritysten  analytiikan tarpeisiin. ”Ilmaisuuslause” ja maksumuurit+palvelimet

Matomo antaa sinulle täydellisen omistusoikeuden kerättyyn dataan. Eettinen tietoturva on yksi palvelun isoimmista valteista. Palvelu ei myöskään myy dataa eteenpäin. Matomoa käytettäessä asiakas päättää, mitä datalleen tapahtuu. Datan säilytys- ja hallintatavan voi valita, ja omistusoikeus on turvattu myös pilvipalvelua käyttäessä, ja datan voi siirtää turvallisesti pois milloin tahansa.

Matomo-palvelumme

Ammattilaisten avustuksella saat Matomon käyttöön helposti ja vaivatta. Autamme sinua asentamalla palvelun mittaamaan toivottuja asioita. Laadukkaat palveluun saatavat lisäosat tarjoavat joustavuutta ja skaalautuvuutta analytiikan keräämiseen.

Reaaliaikainen analytiikka mahdollistaa vahvempaa strategista lähestymistapaa tulosten tulkitsemiseen ja nopeuttaa mahdollisesti tarvittavien käännösliikkeiden tekemistä.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.