Antell-bannerituotanto ja sometemplatet

Valmiilla templateilla materiaalituotanto helpottuu!

Bannereita kannattaa päivittää useampia kertoja vuodessa. Näin bannereiden viesti pysyy ajankohtaisena, niitä on mielenkiintoisempi katsoa ja niitä klikataan helpommin.

Tuotimme Antellille banneri- ja somemainontaan template-pohjat, joiden avulla aineistojen päivittäminen sujuu helposti. Muokattavien pohjien avulla uudet aineistot on helppo tuottaa pienin muutoksin eri sesonkeihin ja samalla brändi-ilme pysyy yhtenäisenä. Hyvin tehty pohja taipuu moneen ja siinä on otettu huomioon erilaiset muutosten mahdollisuudet. Usein kuva ja teksti vaihtuvat, joten näille molemmille on hyvä olla selkeät, omat paikkansa.

Referenssit: Antell bannerituotanto
Referenssit: Antell bannerituotanto - bannerimalli
Antell bannerituotanto - bannerimalli 2
Referenssit: Antell bannerituotanto - bannerimalli 3
Antell bannerituotanto - bannerimalli 4

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme