Assa Abloy -bannerituotanto

ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja rakennusten etupuolelle, takapuolelle ja sisäpuolelle. ASSA ABLOY:lle on tehty ajan kuluessa erilaisia mainoskokonaisuuksia. Tuoreisiin aineistoihin valittiin hyväksi todettujen ja tehokkaiden mainosten pohjalta parhaiten toimineet kuvat ja sanomat. Bannereita tehtiin erilaisia vaihtuvilla kuvilla toimivia kokonaisuuksia Google Display Networkiin. Ensimmäinen kokonaisuus keskittyi brändilliseen sanomaan, toinen setti oli suunnattu erityisesti arkkitehdeille ja kolmas keskittyi valmiista ovisuunnitelmasta kertomiseen.

Assa Abloy juuri oikeat oviratkaisut arkkitehdeille -mainosmalli GDNAssa Abloy valmiit ovisuunnitelmat -mainosmalli GDN

Assa Abloy brändillinen mainos 2 - mainosmalli GDN Assa Abloy oviratkaisut arkkitehdeille 2 - mainosmalli GDN

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme