Google Analytics 4 -koulutukset A-kassalle

Järjestimme A-kassalle Google Analytics 4 -käyttöönottokoulutuksia uuteen järjestelmään siirtymistä ennakoiden.

A-kassa GA4 käyttöönottokoulutukset

Asiakkaamme Avoin työttömyyskassa eli A-kassa on kaikille palkansaajille avoin työttömyyskassa, joka on myös yksi Suomen suurimpia työttömyyskassoja. Oddy Digital on A-kassan pitkäaikainen analytiikan ja mainonnan kumppani, jota autamme myös siirtymässä Universal Analyticsista uuden GA4:n pariin.

Projekti toimii hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka henkilöstö voidaan ammattilaisten avulla perehdyttää käyttämään datan ja analytiikan työkaluja sulavasti osana omaa työtään.

Siirtyminen Google Analytics 4 käyttöön on fiksua tehdä reippaasti ennen viimeistä mahdollista päivämäärää, ja A-kassa tarttuikin asiaan jo keväällä 2022. Palveluun perehtyminen käy tehokkaammin, kun datan ja analytiikan ammattilaiset opastavat käytössä ja avustavat mitattavien asioiden määrittämisessä.

Etäkoulutuksessa asiakkaan kanssa käydään konkreettisesti läpi GA4:n raporttien lukeminen ja järjestelmä, lisäksi asiakkaalle kerrotaan, kuinka konversiot toimivat ja mistä ne löytää. Olemme saaneet koulutuksistamme positiivista palautetta, ja meille on aina ilo auttaa asiakkaitamme syventämään ymmärrystä datastaan.

Älä yritä peilata vanhaa analytiikkaa, vaan opettele käsittelemään GA4 kokonaan omana alustana ajatuksella, että uutta on helpompi oppia, kuin päästä vanhoista tavoista eroon.

Tämä asiakkaamme vinkki GA4-analytiikkaan siirtyville on mainio ohje, joka tiivistää hyvin sen, miksi uuteen analytiikkaan perehtymiseen kannattaa panostaa hyvissä ajoin.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme