Google Display Network kampanjamateriaalit Loistoristeilyille

Toteutimme Loistoristeilyille Google Display Network kampanjamateriaalit bannereineen.

Google Display Network kampanjamateriaalit

Bannerimainonta on oiva keino houkutella uusia asiakkaita yrityksen palvelujen pariin. Hyvin onnistuneet bannerikampanjat syntyvät vahvasta brändi- ja kohderyhmäymmärryksestä. Näin myös Loistoristeilyjen kohdalla: kutsuva kuva Välimeren maisemista ja siihen soveltuvat visuaalit houkuttavat tarttumaan tarjoukseen.

Graafisen tiimimme ammattilaiset loihtivat Välimeren paras kesäloma -kampanjaan esteettiset ja informatiiviset bannerit, jotka soveltuvat sekä kesäteemaan että Loistoristeilyjen brändi-ilmeeseen.

Tämä kampanja on vain yksi esimerkki yhteistyöstämme asiakkaan kanssa. Oddy Digital on toteuttanut Loistoristeilyille useat Google Display Network kampanjamateriaalit ja myös pitkäaikaista SEM-mainontaa.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme