HTML5-banneriaineistot

HTML5 tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tehdä näyttäviä, toiminnallisia mainosmuotoja desktopiin, mobiiliin ja tablettiin. Suosittelemme vahvasti animoitujen ja toiminnallisten aineistojen tekemistä HTML5 -muotoon.

Vuokatti Sport – Ensilumi

HTML5-bannerituotanto Q4/2019. Vuokatti Sportin Ensilumi-kampanjan bannereissa haluttiin hyödyntää kevyttä animointia, sillä sen on todettu aiemmissa kampanjoissa vaikuttavat huomattavasti mainoksen toimivuuteen.

JOT Automation – Testing

HTML5-bannerituotanto Q4/2019. Jokaiselle tuoteryhmälle tehtiin omat retargeting-bannerit. Muistuttavaan mainokseen voi törmätä, kun on vieraillut Testing-osiossa JOT Automationin verkkosivuilla.

Laattapiste – Mielenrauhaa

HTML5-bannerituotanto Q4/2019. Kylpyhuoneremontteihin liittyen Laattapisteen sivustolla vierailleita retargetoidaan, eli heille näytetään muistuttavaa mainontaa ja pyritään palauttamaan heidät takaisin aiheen pariin. Animointi tuo tehoa bannereihin!

Laattapiste – Kylpyhuoneremontti

HTML5-bannerituotanto Q4/2019. Kylpyhuoneremontteihin liittyen Laattapisteen sivustolla vierailleita retargetoidaan, eli heille näytetään muistuttavaa mainontaa ja pyritään palauttamaan heidät takaisin aiheen pariin.

Vuokatti Sport – Perheloma

HTML5-bannerituotanto Q4/2019. Vuokatti Sportin Perheloma-kampanjan bannereissa haluttiin hyödyntää kevyttä animointia, sillä sen on todettu aiemmissa kampanjoissa vaikuttavat huomattavasti mainoksen toimivuuteen.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme