Huoneentaulu AINA-keittiöille – infograafit ja kaaviokuvat

Laadukasta graafista työtä tarvitaan aina, myös printtituotteina. Katso esimerkkitoteutus AINA-keittiöiden huoneentaulusta.

Huoneentaulu AINA-keittiöille

AINA-keittiöt on kotimainen yritys, joka valmistaa laadukkaita kalustemalleja keittiöön, kylpy- ja kodinhuoneeseen sekä vaatesäilytykseen. Mittatilaustyönä valmistettuja kalusteita myyvä yritys on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jonka koko markkinoinnin graafinen ilme on peräisin Oddy Digitalin käsistä. Olemme auttaneet asiakasta myös muussa sisällöntuotannossa.

Erilaiset infograafit, kaaviokuvat ja havainnollistukset ovat paitsi näyttäviä elävöittäjiä, myös tärkeitä tiedonvälittäjiä yritysviestinnässä. Graafisen työn ammattilainen osaa hyödyntää käytettävissä olevia materiaaleja ja koota informaation helposti pureskeltavaan ja visuaalisesti brändin mukaiseen muotoon, tässä tapauksessa huoneentauluksi. 

AINA-keittiöille tuottamamme huoneentaulu on hyvä esimerkki siitä, millaiset materiaalit toimivat useassa eri käyttöympäristössä. Myymäläkäyttöön suunniteltu huoneentaulu mukailee AINA:n sivustolle tuottamaamme 12+1 syytä valita AINA -artikkelia, jossa korostetaan yrityksen etuja muihin keittiökalustevalmistajiin nähden. Huoneentaulu ilmentää liikkeessä asioivalle ihmiselle luotettavuutta ja muistuttaa, miksi AINA on erinomainen valinta.  

Perinteinen huoneentaulu on kätevä tuomaan esiin etuja fyysisissä liikkeille käyville. Brändin väreihin ja ilmeiseen istuva huoneentaulu on myös mukavan esteettinen ja vahvistaa muistijälkeä brändistä. Timatti-ikonit elävöityttävät listaa ja vahvistavat timanttista mielikuvaa AINA-keittiöiden tarjonnasta!

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme