Kainuu Kutsuu -äänispotti

Toteutimme Kainuun liitolle kesällä 2022 Kainuu kutsuu -markkinointikampanjan ja vastasimme Spotify-mainonnasta sekä spottituotannosta.

Toteuttamamme bannerituotanto osana kampanjaa

Tässä kotimaanmatkailijoille suunnatussa kampanjassa tavoittelimme kesälomailijoita houkutellen heitä valitsemaan Kainuun lomakohteekseen. Kainuun liitto on maakunnan aluekehittäjä ja merkittävä edunajaja.

Spotify on tehokas ja puhutteleva kanava, joka tukee brändimainontaa juuri oikeiden kohderyhmien keskuudessa. Autamme asiakkaita äänimainonnassa yhdessä asiantuntevan kumppaniverkostomme kanssa.

Tämänkin kampanjan tuotimme asiakkaalle avaimet käteen -mallilla käsikirjoituksesta aina mainonnanhallintaan saakka. Äänimainos ideoitiin asiakkaan toiveiden mukaisesti, toteutimme käsikirjoituksen ja järjestimme äänimainoksen tuotannon. Lisäksi määrittelimme kohderyhmät ja huolehdimme Spotify-kampanjan optimoinnista ja raportoinnista.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme