Kainuun kesäkampanjan bannerit

Tuotimme Kainuun liitolle kesällä 2022 mainosbannereita osana Kainuu kutsuu -markkinointikampanjaa.

Kainuun kesäkampanjan bannerit

Kotimaan matkailijoille suunnatussa kampanjassa päämääränä oli houkutella kesälomailijoita valitsemaan lomakohteekseen Kainuun. Yhteneväiseen kampanja-ilmeeseen kuului myös Oddyn sisällöntuottannon toteuttavat bannerit, joiden avulla kampanjan ydinideaa tuotiin esille mainonnassa. Kainuun liitto on maakunnan aluekehittäjä ja merkittävin edunajaja.

Projekti toimii hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka yksilölliset ja tarkkaan mietityt bannerit auttavat luomaan kampanjan yhtenäisen ilmeen. Banneri on usein ensimmäinen kosketuspinta uuteen asiakkaaseen tai kävijään, joten niiden laatuun kannattaakin panostaa, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman hiottu.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme