Laattapiste 40v video

Kevyilläkin videotuotannoilla voidaan saada hyviä tuloksia aikaan.

Laattapiste täytti 40 vuotta, jonka kunniaksi toteutettiin monikanavainen digimarkkinointikampanja, jossa käytettiin video-, banneri- sekä äänimainontaa. Kampanjan tavoitteena oli kivijalkaliikkeisiin ohjaaminen sekä tunnettuuden lisääminen oikean kohderyhmän keskuudessa.

Kampanjaan haluttiin mukaan myös videomainontaa. Video tehtiin hyödyntäen kampanjan visuaalista ilmettä ja ääniraitana käytettiin kampanjaa varten tuotettua radiospottia. Muutamassa tunnissa saatiin aikaiseksi kampanjan ilmettä vastaava video, jota voitiin hyödyntää YouTubessa ja some-mainonnassa.

Videotuotannon hinnoittelu

Tämän tyyppisten videoiden tuotantohinnat alkaen 500 €. Tuotanto tehdään mainostajan omien materiaalien pohjalta.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme