Luona – Terveyden Sää bannerituotanto

Luona Terveyden Sää jakaa tärkeää tietoa punkeista. Kampanjan tavoitteena on saada yhteydenottoja puhelimitse tai saada henkilöt lukemaan lisätietoa verkkosivuilta. Aikaisempien kampanjoiden pohjalta valittiin parhaiten toimineet mainoskoot. Kampanja kohdennettiin tarkasti aikaisempia oppeja hyödyntäen Google Display Networkissa. Banneriaineistoja luotiin kahdet erilaiset, jotta A/B-testaaminen mahdollistuu. Tässä toinen bannerisarjoista näytillä.

Oddy Digital referenssi Luona Terveyden sää -bannerit

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa. Aika ei sido sinua mihinkään.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme