Omena Hotels videot

Omenassa kaikki on helpompaa!

Omena Hotels -ketjulle tehtyjen videoiden tavoitteena oli havainnollistaa selkeästi, miten helppoa majoittuminen Omena-hotelleissa on. Mainokset suunnattiin ja kohdennettiin eri ryhmille: lapsiperheille, pariskunnille sekä ystäville. Jokaisessa mainoksessa oli tiettyä kohderyhmää puhutteleva oma videonsa. Videoissa ei ollut puhuttua sanomaa, joten ne on lisätty teksteinä videon päälle. Suosittelemmekin videomainontaa varten lisäämään aina heti näkyvissä olevan logon ja kehotteen, jotta ilman ääniäkin katsottavan videon viesti välittyy.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme