Omena Hotels vinkkivideot

Videotuotannon ei aina tarvitse olla raskas prosessi! Joko olet törmännyt Omena Hotellien fiksuun retargetointi-mainontaan somessa?

Jos olet ollut varaamassa Omena Hotellien huonetta vaikkapas Tampereelta, mutta et vienyt varaustasi loppuun asti, olet hyvin voinut nähdä sosiaalisen median kanavissa Ompun vinkkivideoita. Ensin yhden lyhyen Tampere-vinkin, sitten toisen ja kolmantena hieman pidemmän vinkkivideon. Vinkkivideota klikkaamalla päätyy esitäytettyyn varauslomakkeeseen. Kaupunkikohtaisilla vinkeillä pyritään vaikuttamaan ostopäätökseen ja saattamaan kesken jäänyt hotellivaraus loppuun.

Tämän tyyppisistä videoista saa helposti tehtyä pysty- ja vaakavideot, jotta eri kanavien suositukset ja vaatimukset tulee otettua huomioon.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa. Aika ei sido sinua mihinkään.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme