Meriaura Energy kaaviokuvat

Oddyn graafisen tiimin ammattilaiset tuottivat Meriaura Energylle kaaviokuvia sekä suomeksi että englanniksi. Tutustu case-esimerkkiin!

Oddyn graafisen tiimin ammattilaiset tuottivat Meriaura Energylle (ent. Savosolar) kaaviokuvia sekä suomeksi että englanniksi.

Meriaura Energy on mikkeliläinen aurinkokeräimiä valmistava yhdistys. 1.6.2023 alkaen Savosolar Oyj on Meriaura Group Oyj ja Savosolar-aurinkolämpöliiketoiminta on osa Meriaura Energy Oy:tä. Meriaura Energy suunnittelee ja toimittaa aurinkolämpölaitoksia kaukolämmön ja teollisuuden käyttöön. Samalla yritys auttaa yhteisöjä ja muita yrityksiä vähentämään CO2-päästöjään, puhtaan lämmön avulla.

Oddyn graafinen tiimi tuotti asiakkaalle brändi-ilmeeseen soveltuvia ja informatiivisia kaaviokuvia. Kaaviot sisälsivät pylväs- että ympyrädiagrammeja, jotka havainnollistavat mm. keskimääräisiä CO2-päästöjä sekä pinta-alavaatimuksia 1 MWh aurinkosähkön vuosituotantoon. Lisäksi asiakkaalle tuotettiin piirretty solar field -piirroskuva, joka havainnollistaa energian siirtoa asuinalueille.

Kaaviot ja graafit ovat käteviä selventämään ja visualisoimaan artikkeleita, jotka sisältävät esimerkiksi paljon lukuja tai abstrakteja käsitteitä. Kaavioiden avulla voidaan tuoda konkreettiset luvut visuaalisesti esille, jolloin lukijan on helpompi ymmärtää niitä jopa muutamassa sekunnissa. Kaavioita ja graafeja voi hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi yrityksen presentaatioissa, verkkosivuilla ja somepostauksissa.

>> Lue lisää Oddyn materiaali- ja sisällöntuotannon palveluista

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu muihin referensseihin

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.