Parhaat vinkit Instagram-seuraajien määrän kasvattamiseen

Kasvata seuraajamäärää ja lisää tykkäyksiä 10 toimivan vinkin avulla!

Onko Instagram-sivullasi hyvää ja päivittyvää sisältöä, mutta aivan liian vähän tykkääjiä? Nappaa alta parhaat vinkit Instagram-tykkääjien määrän kasvattamiseen.

Parhaat Instagram vinkit

Vinkit seuraajien kasvattamiseen

 1. Lisää napit

  Lisää ”tykkää” -painike kotisivuille ja blogiin. Henkilöitä voi rohkaista tykkäämään sivuista, jotta he pysyvät ajantasalla mm. uusimmista palveluista, referensseistä.

 1. Lisää linkit

  Lisää sähköpostin allekirjoitukseen sekä uutiskirjeen loppuun linkki Instagram-sivulle.

 1. Hyödynnä optimaaliset julkaisuajat

  Julkaise silloin, kun tykkääjäsi ovat onlinessa! Hyödynnä insightsin analytiikkaa niin näet, milloin on otollisin aika tehdä postaus.

 1. Mainosta

  Mainosta Instagram-sivua omalle kohderyhmällesi. Kerro mainoksessa, miksi juuri hänen kannattaa ottaa sivusi seurantaan.

 1. Aktivoi kilpailuilla

  Kerää tykkääjiä kilpailujen avulla. Ihmiset innostuvat kilpailuista ja arvonnoista.

 1. Testaa

  Testaa, reagoiko yleisösi paremmin tekstiin, kuviin, videoihin, reelseihin, storiesiin vai livelähetyksiin. Suosi parhaiten toimivia ja analysoi muutenkin postaustesi sisältöjä, ja käytä oppeja hyödyksesi.

 1. Muista tägäykset

  Tägää postauksiin kumppaneitasi, jotka liittyvät myös heihin. Jatkossa nämä yritykset saattavat tägätä myös teidät omiin postauksiinsa.

 1. Vastaa aktiivisesti

  Kun Instagram-sivulle tulee kommentteja tai kysymyksiä, niin pyri vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti. Osallistu myös aktiivisesti keskusteluihin.

 1. Erottele feedi ja story-osiot

  Erottele feedi ja story-osiot. Feedissä voi olla laadukkaampaa sisältöä, ja story voi olla enemmän ex tempore.

 1. Pysy aktiivisena

  Ole aktiivinen ja jaa sisältöä sopivin väliajoin. Tässä auttaa valmiiksi hahmoteltu sosiaalisen median suunnitelma. Ennakkoon ajastetut postaukset auttavat toteuttamaan suunnitelmaa aikataulussa.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä artikkelin kirjoittaneeseen ammattilaiseen.

Oddy Digital CEO Jenna Leino

Tutustu myös blogeihimme aiheesta

Somen vuosikello

Miksi somen vuosikellon tekeminen kannattaa?

Suunnitelmallisuus on avain tehokkaaseen sometekemiseen. Tässä postauksessa käsittelemme, miksi somen vuosikello on niin tärkeä ja mitä sillä saavutetaan.
Mikä on Threads?

Mikä on Threads?

Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!
Meta-mainonnan kohdentaminen

Meta-mainonnan kohdentaminen

Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Miksi taantumassa markkinoinointihanoja ei kannata laittaa kiinni?

Haastavassa taloustilanteessa raha on tiukilla ja usein markkinointi on osa-alue, josta säästetään. Tässä blogipostauksessa kerromme, miksi markkinoinnin lopettaminen ainakaan täysin ei ole hyvä ratkaisu pitkässä juoksussa.

Kolme syytä, miksi sometyön ulkoistaminen kannattaa

Mietitkö somen ulkoistamista ammattilaisille? Tutustu kolmeen syyhyn, miksi ja milloin sosiaalisen median ulkoistaminen kannattaa.

Somestrategian tavoitteet

Myös some tarvitsee oman strategian, mutta miten luoda hyvä somestrategia? Tutustu somestrategian tavoitteisiin ja onnistuneen strategian luomiseen.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.