Miksi valita Oddy Digital hakusanamainonnan kumppaniksi?

Ammattitaitoista, kokevaa ja läpinäkyvää työntekoa!

Kun mietit hakusanamainonnan kumppania..

Miksi valita Oddy Digital hakusanamainonnan kumppaniksi?

Meillä jokaisella Oddylla on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, laaja alan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, tuloksellisuus, ketteryys sekä käytännönläheinen palvelu.

Tuloksellisuus ja räätälöidyt toimenpiteet juuri sinun tavoitteidesi mukaan

Meidän maali on sinun maalisi. Olemme samalla puolella kanssasi ja haluamme onnistua saavuttamaan asetetut lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi. Kehitämme tekemistä jatkuvasti analytiikkaan pohjaten.

Ymmärrettävä ja läpinäkyvä raportointi

Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavuttamamme tulokset käyttäen Google Looker Studiota. Kaiken tekemisen taustalla on aina analytiikka ja mitattavuus.

Ammattitaitoinen tiimi ja olemme hyviä tyyppejä 🙂

Tiimimme tekemisessä yhdistyy laaja digitaalisen markkinoinnin kokemus, näkemys ja liiketoimintaymmärrys, joka on täysimääräisesti käytössäsi. Tarvittaessa hoidamme kaiken ”avaimet käteen”-palveluna. Halutessasi meillä voit olla suoraan yhteydessä mainonnanhallinnan osaajaamme, ilman välikäsiä. Googlen oma yhteyshenkilömme auttaa meitä olemaan aina ajan tasalla viimeisimmistä uutuuksista.

Meillä on aina pieni pilke silmäkulmassa ja voit luottaa siihen, että työt tehdään ajoissa ja huolella. Olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on kiva tehdä hommia! Yritämme viimeiseen asti välttää turhaa alan jargoniaa ja olla lähestyttäviä sekä maanläheisiä. Tutustu meihin

Hakusanamainonta tapahtuu yrityksesi omistamalta mainostililtä

Hakusanamainonta tehdään aina yrityksesi omistamalta mainostililtä, ei meidän omalta Google Ads -tililtä. Tämä on tärkeää, jos esimerkiksi joskus haluatte itse ottaa mainostilin haltuunne, niin kaikki historiatieto jää teille eikä tekemistä tarvitse aloittaa alusta.

Kaikki digimarkkinointipalvelut yhden katon alta – Pidä tekeminen linjassa

Hakusanamainonta on vain yksi osa digitaalista markkinointia. Kun hoidat kaiken digimarkkinoinnin yhden kumppanin kanssa, pysyy tekeminen linjassaan ja muodostaa eheän kokonaisuuden. Esimerkiksi hakusanamainontaa ja hakukoneoptimointia kannattaa aina miettiä ja mitata yhtenä kokonaisuutena.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Oddyn ammattilaisiin.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme aiheesta

Suunnitelmallisempaa markkinointia vuosikellon avulla

Suunnitelmallisempaa markkinointia vuosikellon avulla

Mikä on markkinoinnin vuosikello? Vuosikello sisältää markkinoinnin painopisteiden lisäksi jokaiselle jaksolle määritetyt tavoitteet sekä konkreettiset toimenpiteet.
Pk-yritysten digitaalisen markkinoinnin trendit vuonna 2024

Pk-yritysten digitaalisen markkinoinnin trendit vuonna 2024

Mitä uusia tuulia pk-sektorille on luvassa digitaalisen markkinoinin saralla vuonna 2024? Lue koosteemme ja varaudu uuteen vuoteen!
Oman datan hyödyntäminen markkinoinnissa

Oman datan hyödyntäminen markkinoinnissa

Tiesitkö, että sinunkin yritykselläsi on käytettävissään runsaasti dataa, jota voit hyödyntää markkinoinnin kehittämisessä ja tehostamisessa? Lue lisää!

Hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ovat lyömätön pari

Hakukoneoptimointi (SEO) ja hakusanamainonta (SEM) ovat toisiaan tukeva parivaljakko, joka auttaa tuomaan liikennettä sivuillesi. Lue viisi tapaa, joilla nämä kaksi tukevat toisiaan ja miksi sinun kannattaisi tehdä niitä rinnakkain.
Ostopolku: Sisällöt ostopolun eri vaiheissa

Sisällöt ostopolun eri vaiheissa

Tutustu asiakkaan ostopolkuun ja oikeanlaisen sisällön tuottamiseen. Tässä blogissa perehdymme tulokselliseen sisältöön, bränditietoisuuteen ja saat samalla toimivia vinkkejä kävijöistä asiakkaiden saamiseen.
Miksi mediatiedottaminen kannattaa?

Miksi mediatiedottaminen kannattaa?

Miksi mediatiedottaminen kannattaa? Lehdistötiedotteet ja aktiivinen yhteydenpito mediaan pitävät yrityksesi toimittajien mielessä.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.