Miksi valita Oddy Digital

hakusanamainonnan kumppaniksi?

4.3.2019

AVAINSANAT:   

Miksi valita Oddy Digital hakusanamainonnan kumppaniksi?

Kun mietit hakusanamainonnan kumppania..

Meillä jokaisella Oddylla on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, laaja alan tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, tuloksellisuus, ketteryys sekä käytännönläheinen palvelu.

Tuloksellisuus ja räätälöidyt toimenpiteet juuri sinun tavoitteidesi mukaan

Meidän maali on sinun maalisi. Olemme samalla puolella kanssasi ja haluamme onnistua saavuttamaan asetetut lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi. Kehitämme tekemistä jatkuvasti analytiikkaan pohjaten.

Ymmärrettävä ja läpinäkyvä raportointi

Asiakkaanamme ymmärrät, mitä teemme ja miksi. Raportoimme reaaliaikaisesti ja ymmärrettävästi saavuttamamme tulokset käyttäen Google Looker Studiota. Kaiken tekemisen taustalla on aina analytiikka ja mitattavuus.

Ammattitaitoinen tiimi ja olemme hyviä tyyppejä tyyppejä 🙂

Tiimimme tekemisessä yhdistyy laaja digitaalisen markkinoinnin kokemus, näkemys ja liiketoimintaymmärrys, joka on täysimääräisesti käytössäsi. Tarvittaessa hoidamme kaiken ”avaimet käteen”-palveluna. Halutessasi meillä voit olla suoraan yhteydessä mainonnanhallinnan osaajaamme, ilman välikäsiä. Googlen oma yhteyshenkilömme auttaa meitä olemaan aina ajan tasalla viimeisimmistä uutuuksista.

Meillä on aina pieni pilke silmäkulmassa ja voit luottaa siihen, että työt tehdään ajoissa ja huolella. Olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on kiva tehdä hommia! Yritämme viimeiseen asti välttää turhaa alan jargoniaa ja olla lähestyttäviä sekä maanläheisiä. Tutustu meihin »

Hakusanamainonta tapahtuu yrityksesi omistamalta mainostililtä

Hakusanamainonta tehdään aina yrityksesi omistamalta mainostililtä, ei meidän omalta Google Ads -tililtä. Tämä on tärkeää, jos esimerkiksi joskus haluatte itse ottaa mainostilin haltuunne, niin kaikki historiatieto jää teille eikä tekemistä tarvitse aloittaa alusta.

Kaikki digimarkkinointipalvelut yhdeltä luukulta – Pidä tekeminen linjassa

Hakusanamainonta on vain yksi osa digitaalista markkinointia. Kun hoidat kaiken digimarkkinoinnin yhden kumppanin kanssa, pysyy tekeminen linjassaan ja muodostaa eheän kokonaisuuden. Esimerkiksi hakusanamainontaa ja hakukoneoptimointia kannattaa aina miettiä ja mitata yhtenä kokonaisuutena.

Tutustu myös muihin blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme