Sometilien maksuton auditointi

Ovatko somekanavat kunnossa?

Someauditointi on somemarkkinoinnin laadun tarkastelua

Sosiaalinen media on nykyään lähes jokaiselle yritykselle tärkeä osa markkinointia. Kuitenkin monelle yritykselle oman somen toimivuuden mittaaminen voi silti olla haasteellista. Mikä osa nykyisessä tekemisessä toimii hyvin ja miten sitä voitaisiin vielä tehostaa?

Someauditointi tarjoaa erinomaisen keinon arvioida yrityksen sosiaalisen median tilejä objektiivisesti ja ja varmistaa tekemisen tehokkuus. Auditoinnin jälkeen on paljon helpompaa suunnitella tehokasta mainontaa ja kehittää somestrategiaa seuraavalle tasolle käytännön ohjeiden mukaisesti.

Kuinka someauditointi toimii käytännössä?

Käymme läpi valitsemanne somekanavan niin sisällölliseltä kuin tekniseltäkin kulmalta. Annamme käytönnönläheiset ohjeet ja parannusehdotukset, joiden avulla voitte parantaa orgaanista sometekemistänne ja somemainontaa. Käymme läpi markkinoinnin nykytilan ja miten nousta markkinoinnissa seuraavalle tasolle. Tai jos somemainontaa ei ole vielä tehty, niin annamme ehdotukset, mistä aloittaa.

Somen tekniset seikat ja toimivuus ovat keskeisessä roolissa onnistuneen markkinoinnin kannalta. Meiltä saatte kattavan arvion sometilienne teknisestä tilasta sekä konkreettisia vinkkejä niiden parantamiseksi. Tavoitteena on, että sometilit toimivat moitteettomasti, jotta asiakkaanne voivat löytää teidät ja sisältönne. Voimme tehdä auditoinnin joko teidän itse operoimaanne tai somekumppaninne hallinnoimaan sometiliin. Annamme ulkopuolisena toimijana objektiivisen näkemyksen somen tämänhetkisestä tilasta sekä kehitysehdotukset sometekemisen tehostamiseksi.  

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen someauditointi Oddy Digitalilta nyt. Autamme teitä ottamaan seuraavan askeleen kohti menestystä! 🚀

Hyödynnä maksuton someauditointi

Someauditointi sisältää

● Asiantuntijamme analyysin somenne nykytilasta
● Ilmainen auditointi yhdelle valitsemallenne sometilille (esim. Facebook, Instagram, LinkedIn..)
● Käytännönläheiset vinkit tarkasteltavan tekemisen parantamiseen ja markkinoinnin tehostamiseen
● Saatte tulokset kirjallisena sekä käymme tulokset läpi yhdessä 30 min etäpalaverissa

Someauditointi vaatii sometilin käyttöoikeuden jakamisen Oddylle.
Maksuton someauditointi on voimassa vain uusille asiakkaille. 

Täytä yhteydenottolomake ja kerro mihin somekanavaan toivot auditoinnin tehtävän.

LUE AIHEESEEN LIITTYVÄT BLOGIKIRJOITUKSEMME

Somen vuosikello
Suunnitelmallisuus on avain tehokkaaseen sometekemiseen. Tässä postauksessa käsittelemme, miksi somen vuosikello on niin tärkeä ja mitä sillä saavutetaan.
Mikä on Threads?
Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!
Meta-mainonnan kohdentaminen
Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.