Jenna Leino

CEO & co-owner

| Asiakkuudet ja hallinto

Paras johtaja on se, jolla on tarpeeksi älyä valita oikeat ihmiset haluamiinsa hommiin, ja tarpeeksi itsehillintää olla häiritsemättä heidän työtään.

Jenna on rautainen digitaalisten ratkaisujen ymmärtäjä, jota meidän työjengi kuvailee avoimeksi, aikaansaavaksi, reippaaksi ja napakaksi tehopakkaukseksi, joka ottaa kaikki huomioon ja antaa työntekijöille arvostusta ja vastuuta.

Jennan mielestä parasta työssä ovat onnistumisen hetket, kun saadaan ratkaistua asiakkaan ongelmia esimerkiksi tuottamalla kokonaisvaltaiset monikanavaideat ja mediaratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Myös se motivoi, että ala positiivisella tavalla pakottaa oppimaan koko ajan uutta. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät ovat myös tämän Audi-vauhtimimmin mieleen.

Vapaa-aika Jennalla kuluu ulkoilemalla Bruno ja Bella -koirien kanssa. Viikonloppuihin kuuluu paljon ystäviä, hyvä punaviini ja sopivasti hifistelyä kotikeittiössä.

Osaaminen

Vahva yli 10 vuoden osaaminen ja kokemus digitaalisesta toimikentästä. Jenna on ollut vuosien varrella auttamassa pienempiä ja isompia asiakkaita digimaailmassa eteenpäin. Liiketoimintaymmärrystä on kertynyt monenlaisilta toimialoilta sekä B2B- että B2C-asiakkailta. Erittäin vahva osaaminen Jennalla on matkailu- ja hyvinvointitoimialoista. Jennan mielestä on parasta on soveltaa toiselta toimialalta opittuja asioita toisella toimialalla toimivan asiakkaan hyväksi. Jennasta on mukavaa viedä asiakkaita digimaailmassa eteenpäin sunnitelmallisesti step-by-step aina asiakkaan tahtotila ja tarpeet huomioon ottaen.

Rooli projekteissa

Jenna toimii asiakasvastaavana ja on useissa asiakkuuksissa mukana suunnittelemassa kokonaisuuksia yhteistyössä tiimin kanssa. Jenna varmistaa yhdessä projektipäällikön kanssa, että kaikki sovittu tapahtuu aikataulussa ja halutut tavoitteet saavutetaan. Välillä onnistuminen vaatii isojakin päätöksiä ja rohkeutta uuden kokeiluun.

Poimintoja työhistoriasta

2016 – – Oddy Digital Oy ja Oddy Tech (Brave Digital Oy)
CEO & Co-Owner
Oddy Digital on osa Oddy-perhettä, johon kuuluu ohjelmistokehitysfirma Oddy Tech ja digitaalisen markkinoinnin mestari Oddy Digital.

2016 – – Go Digital Oy (matkasuomi.fi)
CEO & Co-Founder
Asiakkuudet, kaupalliset yhteistyöt ja tuotteistus.
Matka-Suomi on kotimaan matkailuun keskittynyt verkkomedia.

2015 – 2016 Alma Media / Rantapallo Oy
Business Director, Commercial Director, Board Member
Kaupalliset ratkaisut ja tuotteistus.

2012 – 2015 Fonecta (ent. Verkossa Media Oy)
Partnership & Account Director, Sales Team Leader, Key Account Manager
Digitaalinen markkinointi, kaupalliset ratkaisut ja tuotteistus.
Top 500 asiakkuudet, matkailu- ja hyvinvointiasiakkuudet.

Koulutus

2006-2009 Haaga-Helia, Liiketalouden tradenomi, Henkilöstöjohtaminen
2008 Heilbronn, Saksa, vaihto-oppilas
2003-2005 Kiteen lukio, ylioppilas

Referenssit

Pienet ja keskisuuret B2B- ja B2C -yritykset laidasta laitaan, ja toimialasta toiseen.

Erityisosaaminen: Matkailu- ja terveys&hyvinvointi toimialat

Muutamia asiakasnostoja: Omena Hotels, Laattapiste, Muuttopalvelu Niemi, Vuokatti Sports, Iisalmen kaupunki, Luona, Tammi, Wsoy, Loistoristeilyt, Ropo Capital, Santalahti Resort, JOT Automation, AINA-keittiöt, Upfronts, Mellano, Antell, Ninja.fi jne.

Oddy Digital CEO Jenna Leino
Joensuu

Lue

Jenna Leinon kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.