Reetta Kastinen

Graphic Designer
Team assistant

Reetta toimii Oddylla tiimiassistentin roolissa hoitamassa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Reetta nauttii työn vaihtelevuudesta ja tarttuu uusiin haasteisiin innolla.

Graafinen suunnittelu on Reetan vahvuuksia ja valtaosan ajastaan Oddylla hän työstääkin jotain luovaa graafisessa tiimissä. Reetan rooli on kuitenkin laaja-alainen: hän toimii myös asiakkuusjohtajamme Lauran tukena useiden asiakkuuksien hoidossa, joten hänen kasvonsa saattavat tulla tutuiksi monenlaisissa palavereissa.

Vapaa-ajallaan Reetta harrastaa monipuolista liikuntaa pallopeleistä patikointiin. Talvisin lenkkarit vaihtuvat monoihin. Liikunnan vastapainona Reetta kuluttaa paljon kirjallisuutta, tekee käsitöitä ja käy avantouimassa. Reetan rentouttava ilta koostuu äänikirjasta, jota kuunnellessa pystyy neulomaan tai kokoamaan palapeliä.

Osaaminen

Reetan osaamisalueina ovat graafisessa suunnittelussa erityisesti taittotyöt, mainosmateriaalien tuotanto, logosuunnittelu, painomateriaalit, videoeditointi ja animointi.

Asiakashallinnan puolella hän on tehokas asioiden järjestelijä ja Excelien kokoaja. Reetta on Oddyn tiimin tuki ja apu kaikissa niissä tilanteissa, joissa kädet uhkaavat loppua kesken!

Rooli projekteissa

Reetta osallistuu projekteihin graafisena suunnittelijana ja luo muun tiimin kanssa asiakkaille timanttisia materiaaleja.

Reetta on apuna myös muissa tiimeissä “jokapaikan höylänä” ja toimii Lauran vasempana kätenä asiakkuuksien hoidossa.

Poimintoja työhistoriasta

2022 – – Oddy Digital Oy

Team Assistant

Koulutus

2018–2022 Medianomi, Karelia-ammattikorkeakoulu
2014–2017 Kauneudenhoitoalan perustutkinto, Pohjois-Karjalan ammattiopisto

Referenssit

Reetta on mukana muun muassa näissä Oddy Digitalin asiakkuuksissa:

AINA-keittiöt, Suomen Sijoitusmetsät, Antell, Upfronts, Mellano, Espoon asunnot, Savosolar, JOT Automation, Verisure, Darment

Reetta Kastinen

Lue

Reetta Kastinenn kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.