Site Audit

Site Audit tarjoaa kattavan kuvan verkkosivustosi nykytilasta

Site Audit eli sivustoanalyysin avulla saadaan syvällinen ja kattava kuva verkkosivustosi nykytilasta. Analyysin tulokset kertovat, mitä toimenpiteitä tulisi tehdä yrityksen hakukonelöydettävyyden verkkosivuston toimivuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Site Audit on verkkosivuston nykytilan analyysi, joka voidaan ajatella ikään kuin verkkosivun terveyskartoituksena. Se toimii diagnostisena työkalu, joka paikantaa yksilöidysti verkkosivustolla olevat virheet, varoitukset ja huomiot sekä tarjoaa tarkan listauksen asioista, jotka vaikuttavat verkkosivuston terveyteen.

Korjaamalla virheet ja esille tulleet epäkohdat voit parantaa verkkosivustosi hakukonelöydettävyyttä ja varmistaa sivustosi sujuvan toiminnan

Site Audit tutkii yli 130 asiaa verkkosivustosta

Site Audit tutkii verkkosivuston läpikohtaisesti. Auditoinnin tarjoama sivustoanalyysi ottaa kantaa yli 130 tekniseen ja SEO-virheeseen. Saat löydetyistä virheistä konkreettisen kuvauksen ja ohjeet askel askeleelta niiden korjaamiseksi. 

Raportista pääset myös kätevästi suoraan sivulle, missä virhe esiintyy. Raportti on usein kymmeniä sivuja, jopa satoja sivuja pitkä. Saat raportista halutessasi sekä palaverimuotoisen yhteenvedon että täyden raportin käytettäväksesi. Autamme tulkitsemaan raportin sisällön ja viemään sen fiksusti toimenpidetasolle.

Site Audit -analyysi sisältää muun muassa

Analyysin tarjoamien tietojen myötä saat kehitettyä sivustoasi monipuolisesti. Sivustoanalyysi on hyvä tehdä puolivuosittain tai ainakin vuosittain, muutoin virheet jäävät huomaamatta ja korjaamatta.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka voisimme parantaa markkinointiasi.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo

Commercial & Client Director

Tutustu myös blogeihimme

Mikä on Threads?
Blogi

Mikä on Threads?

Metan lanseeraama uusi somealusta Threads on nyt myös Suomessa. Mistä Threadissa puhutaan, miten se otetaan käyttöön ja mitä mainostajille on luvassa? Lue blogimme, niin tiedät!

Lue lisää »
Meta-mainonnan kohdentaminen
Blogi

Meta-mainonnan kohdentaminen

Meta-mainonnan avulla voit tavoittaa halutun yleisön hienovaraisesti ja vaikuttavasti. Mutta mistä aloittaa ja miten varmistaa, että mainoksesi osuvat oikeille silmäpareille?

Lue lisää »

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille! Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.