Mediatiedote kertalähetyksenä

Tilaa lehdistötiedote eli mediatiedote kertalähetyksenä Oddylta

Etsitkö viestinviejää mediatiedotteellesi? Me autamme! Huoleton avaimet käteen -palvelumme sisältää tiedotteen sisällöntuotannon, jakelun ja raportoinnin.

Tavoita kohdeyleisösi kertatiedotteella

Kertaluontoinen mediatiedote välittää tärkeän viestisi toimialastasi kirjoittaville toimittajille. Kun tiedote lähetetään oikein valitulle toimittajakunnalle, on todennäköisempää, että se saa halutun huomion ja viestisi julkaistaan toimialaasi liittyvissä medioissa. 

Voit saada ansaittua näkyvyyttä eri medioissa kuten aikakauslehdissä ja sanomalehdissä, sosiaalisessa mediassa, verkkojulkaisuissa, radiossa tai televisiossa. Viestisi välittyy tehokkaasti tuhansille silmäpareille ja tavoitat potentiaaliset asiakkaasi ja muut tärkeät kohderyhmäsi.

Onnistu mediatiedottamisessa – ota Oddyn asiantuntijat avuksesi!

Tahdotko kontaktoida lehdistöä, mutta erillisen tiedotepalvelun käyttöönotto kertaluonteista tiedotetta varten on liian raskas vaihtoehto? Yksittäisen lehdistötiedotteen lähettäminen onnistuu Oddy Digitalin kautta huolettomana avaimet käteen -palveluna, joka ei sido pitkiin sopimuksiin tai suuriin kuluihin.

Avaimet käteen -pakettimme kertatiedotteita varten sisältää:

  • Oddyn sisällöntuottajat auttavat tuottamaan laadukkaan lehdistötiedotteen, josta viestisi tulee kristallinkirkkaasti ilmi. 
  • Voit tietenkin halutessasi tuottaa koko tekstin myös itse, ja me autamme vain jakelussa.
  • Autamme löytämään juuri sinun yrityksesi toimialasta kirjoittavat toimittajat. Käytössämme on Meltwaterin globaali mediatietokanta, joka mahdollistaa sekä kotimaisen että kansainvälisen median kontaktoinnin. 
  • Huolehdimme kertatiedotteen jakelusta valitulle toimittajakunnalle juuri oikealla hetkellä.
  • Raportoimme myös kertatiedotteen avaus- ja klikkiprosentin, jotta tiedät, kuinka moni tiedotteeseesi on reagoinut.
  • Meiltä saat halutessasi myös tarkemman mediaseurannan jonka avulla näet, missä medioissa tiedotteesi pohjalta on kirjoitettu.

Tiedotelähetyksen hinta

Kertatiedote
Tiedotteen jakelu395 €
Tekstintuotanto*695 €
Avaus- ja klikkiraporttiSisältyy
AVAIMET KÄTEEN.

Sis. kaiken yllä mainitun!

1000 €

* Tuotantotyö sisältää 2000-3000 merkin lehdistötiedotteen sisällöntuotannon asiakkaan määrittämästä aiheesta. Pidemmät tekstit tuotetaan ylimenevältä osuudelta tuntityönä hintaan 113 €/h. Asiakas toimittaa mahdollisen kuvamateriaalin.

Tarjoamme huolettomuutta tiedottamiseen kätevällä avaimet käteen -paketilla, joka sisältää tiedotteen tekstituotannon, tiedotteen jakelun sekä avaus- ja klikkiraportin. Jos sinulla on valmis tiedote, voit myös tilata pelkän tiedotteen jakelun. Räätälöimme myös mielellämme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä ja tilaa kertatiedote Oddylta!

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä meihin!

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo
Commercial & Client Director

Onko suunnitelmissasi useamman tiedotteen lähetys tai oletko kiinnostunut mediaseurannan palveluista?

Onko yritykselläsi tarve lähettää useampi mediatiedote? Tarjoamme tiedotteiden kertajakelun lisäksi myös säännöllistä mediatiedottamisen vuosipaketteja.

Mediaseurannan palvelujen avulla voit puolestaan seurata lehdistötiedotteesta seuranneita osumia eri medioissa tai analysoida, mitä ja miten sinusta puhutaan.

Rakenna yrityksellesi korvaamattoman arvokasta näkyvyyttä! Lue 6 syytä, miksi mediatiedottaminen kannattaa.

 

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme