Leadoo-konversioalusta

Enemmän myyntiä ja liidejä verkkosivuiltasi

AVAINSANAT:   

Oletko pohtinut, kuinka konvertoida yhä useampi verkkosivukävijä asiakkaaksi? Tiesitkö, että nämä passiiviset verkkosivukävijät on mahdollista aktivoida keskustelemalla tai vuorovaikutuksellisella sisällöllä edistäen heidän konvertoitumistaan? Tutustu Leadoon konversioalustaan, jonka avulla konvertoit verkkosivujesi kävijöistä enemmän liidejä ja myyntiä - kasvattamatta sivuston kävijämäärää.

Leadoo on tietoturvaystävällinen konversioalusta, jonka monipuoliset chatbotit, liidien tunnistusominaisuus, helppokäyttöinen analytiikka sekä monet muut toiminnot auttavat konvertoimaan enemmän laadukkaita liidejä ja myyntiä verkkosivuilta. Työkalun avulla parannat myös asiakaspalveluasi ja tehostat rekrytointiasi. Leadoo toimii yhdessä kaikkien yleisimpien markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin työkalujen kanssa, kuten mm. Hubspot, Active Campaign, Mailchimp, Pipedrive ja Shopify.  

“Kasvata Leadoon avulla laadukkaiden liidien määrää keskimäärin jopa 30-70% – kasvattamatta sivuston kävijämäärää!”

Leadoo ja sen ominaisuudet tiivistettynä

Leadoon avulla voit aktivoida verkkosivujesi käyttäjät, kerätä tietoa heidän ostopoluistaan sekä olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Leadoon avulla voit myös mainostaa kohderyhmällesi sekä analysoida ja optimoida verkkosivun eri toiminnallisuuksia. Tutustutaanpa tarkemmin näihin ominaisuuksiin.

Botit

Olet varmasti kuullut puhuttavan chatboteista? Leadoon botit ovat konversioon erikoistuneita chatbotteja, joiden avulla voit keskustella sivustosi kävijöiden kanssa ja ohjaat heitä eteenpäin ostopolullaan. Chatbotien avulla keräät myös yhteydenottoja asiakasystävällisesti.

Messaging

Tuo tiimisi osaaminen asiakkaiden saataville Live Chatin avulla. Palvele asiakkaita nopeasti ja persoonallisella otteella. Yhdistä henkilökohtainen palvelu bottien automaatioon ja anna asiakkaiden valita heille sopivin tapa asioida yrityksesi kanssa.

Smart profiles

Leadoo tunnistaa verkkosivuston kävijät ja luo jokaiselle yksilöllisen profiilin, johon tallentuu tieto kaikista ostopolun vaiheista. Tunnista kuumimmat liidit ja kiinnostuneet yritykset aikaisemmin ja hyödynnä kävijädataa myynnin tukena.

Mainonta

Tee tuloksellista mainontaa niillä sivustoilla, joilla kohderyhmäsi viettää aikaa. Kerää liidejä suoraan bannerimainoksesta ja jätä lähtemätön vaikutus. BannerBotissa yhdistyvät tavallinen display-mainos ja konversioon tähtäävä bottikeskustelu, yhdessä siistissä paketissa.

Analytiikka

Helppokäyttöinen analytiikka tekee sivuston tulosten ja konversioiden optimoinnista vaivatonta. Analysoi bottikeskustelujen toimivuutta, löydä ideoita markkinoinnin kehittämiseen ja opi tuntemaan asiakkaiden tarpeet paremmin visualisoidun datan avulla.

Oddy Digitalin asiakkaana saat kolmen kuukauden Leadoo-kokeilujakson palveluun ilmaiseksi

Ensimmäiset 3 kk veloituksetta

Ensimmäinen vuosi 499 € / kk (norm. 599 € / kk)

Käyttöönottomaksu 1000 € (norm. 2000 € / kk) sisältää 10 ensimmäisen chatbotin + chatin rakentamisen ja käyttöönottokoulutuksen.

Kokeilujakson jälkeen tarjoamme teille palvelun käyttöönne 12 kk sopimuksella erikoishintaan 499 € / kk ja 1000 € käyttöönottomaksulla, joka sisältää 10 ensimmäisen chatbotin ja chatin rakentamisen verkkosivuillenne sekä käyttöönottokoulutuksen. Tarttumalla tarjoukseen säästät tuntuvasti, jolloin voit käyttää säästetyt eurot muuhun yrityksesi toimintaan. (Normaalihinta 12 kk sopimukselle 599 € / kk ja 2000 € käyttöönottomaksu.)

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme