Leadoo-konversioalusta

Enemmän myyntiä ja liidejä verkkosivuiltasi

AVAINSANAT:   

Oletko pohtinut, kuinka konvertoida yhä useampi verkkosivukävijä asiakkaaksi? Sivustosi passiiviset kävijät on mahdollista aktivoida keskustelemaan vuorovaikutuksellisella sisällöllä, joka edistää myös konversioita. Tutustu Leadoon konversioalustaan, jonka avulla tuotat verkkosivujesi kävijöistä liidejä ja lisäät myyntiä - kasvattamatta sivuston kävijämäärää.

Leadoo on tietoturvaystävällinen konversioalusta, jonka monipuoliset chatbotit, liidien tunnistusominaisuus, helppokäyttöinen analytiikka sekä monet muut toiminnot auttavat konvertoimaan enemmän laadukkaita liidejä ja lisäämään myyntiä verkkosivuilta. Työkalun avulla parannat myös asiakaspalvelua ja tehostat rekrytointia sekä mahdollisesti automatisoit osan asiakaspalvelustasi. Leadoo toimii yhdessä kaikkien yleisimpien markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja rekrytoinnin työkalujen kanssa, kuten mm. Hubspot, Active Campaign, Mailchimp, Pipedrive ja Shopify.  

Kasvata Leadoon avulla laadukkaiden liidien määrää keskimäärin jopa 30-70% – kasvattamatta sivuston kävijämäärää!

Leadoo

Leadoon ominaisuudet tiivistettynä

Leadoon avulla voit aktivoida verkkosivujesi käyttäjät, kerätä tietoa heidän ostopoluistaan sekä olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Leadoon avulla voit myös mainostaa kohderyhmällesi sekä analysoida ja optimoida verkkosivun eri toiminnallisuuksia. Tutustutaanpa tarkemmin näihin ominaisuuksiin.

Botit

Olet varmasti kuullut puhuttavan chatboteista? Chatbotteja pystytään hyödyntämään tehokkaasti digitaalisessa markkinoinnissa. Leadoon botit ovat konversioon erikoistuneita chatbotteja, joiden avulla voit keskustella sivustosi kävijöiden kanssa ja ohjata heitä eteenpäin ostopolullaan. Chatbottien avulla keräät myös yhteydenottoja asiakasystävällisesti.

Messaging

Tuot tiimisi osaamisen asiakkaiden saataville Live Chatin avulla. Palvelet sen välityksellä asiakkaita nopeasti ja persoonallisella otteella. Yhdistämällä henkilökohtaisen palvelun bottien automaatioon annat asiakkaiden valita juuri heille sopivimman tavan asioida yrityksesi kanssa.

Smart profiles

Leadoo tunnistaa verkkosivuston kävijät ja luo jokaiselle yksilöllisen profiilin, johon tallentuu tieto kaikista ostopolun vaiheista. Tunnistat kuumimmat liidit ja kiinnostuneet yritykset aikaisemmin ja hyödynnät kävijädataa myyntisi tukena.

Mainonta

Teet tuloksellista mainontaa niillä sivustoilla, joilla kohderyhmäsi viettää aikaa. Saat kerätyä liidejä suoraan bannerimainoksesta ja jätät lähtemättömän vaikutuksen personalisoiduilla mainoksilla. Leadoon BannerBotissa yhdistyvät tavallinen display-mainos ja konversioon tähtäävä bottikeskustelu, yhdessä siistissä paketissa.

Analytiikka

Helppokäyttöinen analytiikka tekee sivuston tulosten ja konversioiden optimoinnista vaivatonta. Analysoit bottikeskustelujen toimivuutta, löydät ideoita markkinoinnin kehittämiseen ja opit tuntemaan asiakkaiden tarpeet paremmin visualisoidun datan avulla.

Oddy Digitalin asiakkaana saat Leadoo-kokeilujakson ilmaiseksi

Ensimmäiset 3 kk veloituksetta

Ensimmäinen vuosi 499 €/kk (norm. 599 €/kk)
Käyttöönottomaksu 1000 € (norm. 2000 €)

Käyttöönottomaksu sisältää

10 ensimmäisen chatbotin ja chattien rakentamisen sekä käyttöönottokoulutuksen.

Kokeilujakson jälkeen tarjoamme palvelun käyttöönne 12 kk sopimuksella erikoishintaan 499 €/kk ja 1000 € käyttöönottomaksulla, joka sisältää 10 ensimmäisen chatbotin ja chatin rakentamisen verkkosivuillenne sekä käyttöönottokoulutuksen. Botit rakennetaan tukemaan yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita ja tarpeita, yhteistyössä kanssasi.

Tarttumalla tarjoukseen säästät tuntuvasti, jolloin voit käyttää säästetyt eurot muuhun yrityksesi toimintaan. (Normaalihinta 12 kk sopimukselle 599 €/kk ja 2000 € käyttöönottomaksu.)

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy tarjouspyyntö tai lisätietoa.

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo
Commercial & Client Director

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme