Sosiaalisen median ylläpito

Sosiaalisen median ylläpito ammattilaisten avulla tuo vetovoimaa ja elävöitystä liiketoiminnan sosiaalisen median tileille.

Sosiaalinen media ei koskaan nuku, vaan sitä käytetään kaikkialla, ja se kulkee kohderyhmien mukana paikassa kuin paikassa. Sosiaalisella medialla on valtava potentiaali brändisi tunnettuuden lisäämiseksi. Tulokset vaativat kuitenkin sosiaalisen median tilien jatkuvaa ylläpitoa ja tarkkailua.

Hyvin ylläpidetty sosiaalinen media on avain tunnettuuden kasvattamiseen

Menestyksekkään sosiaalisen median taustalla on suunnitelmallisuus ja monikanavaisuus. Monikanavainen sosiaalisen median ylläpito vaatii kuitenkin aikaa ja resursseja. Ammattilaisten apu ylläpidossa onkin usein erittäin fiksu ratkaisu. Sosiaalista mediaa ylläpitäessä tulee olla tietoinen esimerkiksi algoritmien aallonharjoista ja toimivista trendeistä sekä keinoista saada lisää seuraajia ja asiakkaita. 

Kanavat: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest ja TikTok.

Brändisi mukaista sisältöä kanavaan kuin kanavaan ulkoistetulla somemanageroinnilla

Jättämällä sosiaalisen median kanavasi asiantuntijoiden haltuun, voit keskittyä oleelliseen eli liike- tai yritystoimintasi parantamiseen. Me toteutamme brändillesi ja kohderyhmillesi soveltuvaa sisältöä suunnitelmallisesti. 

Postausreservien avulla sosiaalisen median kanavasi pysyvät aktiivisina ja tarvittaessa varioimme postaukset myös kanavakohtaisesti. Voit tilata meiltä myös pelkästään postausreservit, mutta voimme ottaa myös kaikki kanavasi haltuun. 

Palvelun voi yhdistää myös sosiaalisen median markkinointiin, jolloin vastaamme kokonaisvaltaisesti kaikista yrityksesi tarpeista ja viestinnässä sosiaalisen mediassa – yhteistyössä kanssasi, suunnitelmiesi mukaisesti.

Sosiaalisen median ylläpito sisältää:

  • Sosiaalisen median suunnittelun, ylläpidon ja vuosikellon
  • Orgaaniset postausreservit, jotka tukevat ajankohtaisia teemoja sekä tarpeitasi
  • Kuvapohjat, joilla ylläpidetään brändisi visuaalista yhtenäisyyttä monikanavaisesti
  • Sosiaalisen median viestinnän myös asiakkaillesi, tarvittaessa
  • Kuukausittaiset raportit, jossa selviää tulokset ja ajankäyttö
  • Mahdollisuuden yhdistää palveluun myös sosiaalisen median mainonta ja mainonnan suunnittelu sekä ylläpito

Tarjoamme sinulle ammattitaitoista ja tarkkaan harkittua kumppanuutta, jossa tilisi ovat ammattilaistemme hyvissä käsissä.

Hinnoittelu

Tuntiveloituksemme vaihtelee riippuen työn luonteesta. Palvelemme mielellämme niin pieniä kuin suuriakin asiakkaita ja mitoitamme pakettimme mieluusti vastaamaan juuri sinun tarvettasi. Ole meihin yhteydessä, jos toivot hinta-arviota projektillesi.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä meihin!

Laura Nevasalo Oddy

Laura Nevasalo
Commercial & Client Director

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme