Site Audit

Site Audit antaa kattavan kuvan verkkosivusi nykytilasta

2.2.2021

AVAINSANAT:   

Site Audit

Site Audit on erittäin hyödyllinen työkalu liiketoiminnan kehittämiseen. Site Audit -analyysi tarjoaa syvällisen ja kattavan kuvan verkkosivustosi nykytilasta ja auttaa parantamaan sivustosi hakukonelöydettävyyttä, toimivuutta ja käyttäjäkokemusta.

Verkkosivun nykytila-analyysi Site Audit voidaan ajatella ikään kuin verkkosivun terveyskartoituksena. Se toimii diagnostisena työkalu, joka paikantaa yksilöidysti verkkosivustollasi olevat virheet, varoitukset ja huomiot, ja tarjoaa tarkan listauksen asioista, jotka vaikuttavat verkkosivujesi terveyteen. Korjaamalla nämä virheet voit parantaa verkkosivustosi hakukonelöydettävyyttä (SEO = Search Engine Optimization) ja varmistaa sivuston sujuvan toiminnan. Samalla parannat myös käyttäjäkokemusta.

Site Auditin tekemiseen hyödynnämme maksullista SemRush-nimistä työkalua. Sivustoanalyysi on hyvä tehdä puolivuosittain tai ainakin vuosittain, muutoin virheet jäävät huomaamatta ja korjaamatta.

Site Auditin avulla paikannat sivustosi virheet, löydät ratkaisut, ja priorisoit toimenpiteet.

Site Audit tutkii yli 130 teknistä ja SEO-virhettä

Site Audit tutkii verkkosivuston läpikohtaisin. Sivustoanalyysi ottaa kantaa yli 130 tekniseen ja SEO-virheeseen. Se siis löytää sivustoltasi virheet, antaa konkreettisen kuvauksen virheistä ja niiden korjaamisesta ja ohjaa vieläpä suoraan sivulle (URL), missä virhe esiintyy. Raportti on usein kymmeniä sivuja, jopa satoja sivuja pitkä. Raportista näkee muun muassa

  • rikkinäiset linkit
  • Otsikko ja metadescription puutteet
  • Duplikaattisisällöt
  • Kuvien alt-tekstien puutteet
  • Sisällönmäärän puutteet sivuilla
  • + todella paljon teknisiä kehityskohtia

Analyysin tarjoamien tietojen myötä saat kehitettyä sivustoasi monipuolisesti.

Site Audit hinnoittelu

Site Audit -palvelun hinta on n. 500-1000 € riippuen sivuston laajuudesta. Site Audit sisältää PDF-raportin ja raportin läpikäynnin (1 h) Oddyn asiantuntijan kanssa.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä  blogin kirjoittajaan!

Oddy Digital CEO Jenna Leino

Tutustu myös muihin blogeihimme

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme