Site Audit

Site Audit antaa kattavan kuvan verkkosivusi nykytilasta

2.2.2021

AVAINSANAT:   

Site Audit

Site Audit antaa kattavan kuvan verkkosivusi nykytilasta. Verkkosivun nykytila-analyysi on tavallaan verkkosivun terveyskartoitus, joka paikantaa yksilöidysti verkkosivujesi virheet, varoitukset ja huomiot. Analyysi tarjoaa tarkan listauksen asioista, jotka vaivaavat verkkosivujesi terveyttä. Korjaamalla nämä virheet, verkkosivujesi hakukonelöydettävyys (SEO = Search Engine Optimization), toimivuus ja käyttäjäkokemus paranevat. Käytämme site auditin tekemiseen maksullista SemRush-nimistä työkalua. Sivustoanalyysi on hyvä tehdä puolivuosittain tai ainakin vuosittain, muutoin virheet jäävät huomaamatta ja korjaamatta.

Site Auditin avulla paikannat virheet, löydät ratkaisut, ja priorisoit toimenpiteet.

Site Audit tutkii yli 130 teknistä ja SEO-virhettä

Site Audit tutkii verkkosivun läpikotaisin. Sivustoanalyysi ottaa kantaa yli 130 tekniseen ja SEO-virheeseen. Analyysi löytää virheet, antaa konkreettisen kuvauksen virheestä ja sen korjaamisestä ja ohjaa vieläpä suoraan sivulle (URL), missä virhe esiintyy. Raportti on usein kymmeniä sivuja, jopa satoja sivuja pitkä. Raportista näkee muun muassa

  • rikkinäiset linkit
  • Otsikko ja metadescription puutteet
  • Duplikaattisisällöt
  • Kuvien alt-tekstien puutteet
  • Sisällönmäärän puutteet sivuilla
  • + todella paljon teknisiä kehityskohtia

Site Audit hinnoittelu

Site Auditin hinta 500-1000 € riippuen sivuston laajuudesta. Site Audit sisältää pdf-raportin ja raportin läpikäynnin (1 h) Oddyn asiantuntijan kanssa.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä  blogin kirjoittajaan!

Tutustu myös muihin blogeihimme

Laita meille viestiä!

Tarvitsetko apua mainonnassa ja markkinoinnissa? Haluatko tehdä markkinointia, joka toimii? Kerro tarkemmin, missä tarvitset apua tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna Oddyn auttaa!

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme